Home
Home
Bargains Ad
Bargains
Directory
Index
Handy
Handy
Hotels
Hotels
News
News
Shopping
SB Shops
Weather
Weather
RingTones
TV
Choose your paper:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Ontevreden buurman opgepakt nadat hij met nepwapen op werklui had geschoten: “Wij stonden doodsangsten uit”:

Een burengeschil dat uit de hand liep. De speciale eenheden pakten dinsdagmiddag een man op in de Duivenstraat in Wervik. Hij had een schot gelost richting werklui bij de buren en verschool zich daarna in zijn huis.

» Pat Krimson dwaalt met hartjesballon door verlaten Hasselt in nieuwe videoclip:

In de verlaten straten van Hasselt, vlak voor middernacht, liep dj Pat Krimson verloren met een hartjesballon in de hand. Niets om u zorgen over te maken, uiteraard. Hij deed dat alleen maar voor de opnames van zijn nieuwe clip Razor love, die hij net op de wereld losliet.

» LIVE. Corona in Gent: virus is nu overal, cijfers stijgen pijlsnel:

De tweede golf van de coronapandemie krijgt Gent steeds nadrukkelijker in zijn greep. De horeca is gesloten, evenementen worden afgelast en de druk op de ziekenhuizen neemt opnieuw toe. Ook het aantal besmettingen onder de Gentenaars schiet omhoog. Volg hier de laatste ontwikkelingen.

» Pas bezoek mogelijk in ziekenhuis vanaf zesde dag:

De ziekenhuizen van het Ziekenhuisnetwerk Kempen (Herentals, Geel, Turnhout en Mol) verstrengen vanaf woensdag 28 oktober de regeling voor bezoekers en begeleiders. Zo is het bezoek van patiënten voortaan pas mogelijk vanaf de zesde opname­dag.

» Woon-zorgcentrum breidt opnieuw uit, investering van 9,8 miljoen euro op til :

Vier jaar nadat woon-zorgcentrum Ter Linde in Gits al uitbreidde met 49 nieuwe kamers, investeert het Hoogleedse gemeentebestuur opnieuw in de site. De investering wordt geraamd op 9,8 miljoen euro.

» Twee dagen noodopvang voor wie op extra vakantiedagen geen oplossing vindt:

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw organiseert op maandag 9 en dinsdag 10 november noodopvang voor kinderen van ouders die echt geen oplossing vinden voor opvang. Omdat 11 november geen wettelijke feestdag is, is er die dag geen noodopvang voorzien.

» Verkoop kerstartikelen boomt: “Mensen willen het thuis gezellig maken”:

Halloween komt er nog aan en Sint-Maarten is nog niet langsgeweest, maar nu al slaan mensen aan het kerstshoppen. Bij Tuincentrum Goessens in Aaigem gaan de kerstartikelen vlot over de toonbank. “Acht op de tien bezoekers kopen kerstgerief”, zegt medezaakvoerder David Blondel.

» Balleistraat is eerste fietsstraat van Affligem: “Maar het moet veiliger rond alle scholen”:

De Balleistraat in Teralfene, de straat waar basisschool Sint-Jan gevestigd is, heeft de gemeente Affligem onlangs ingericht als fietsstraat. Fietsers krijgen er zo alle voorrang op gemotoriseerd verkeer.

» Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, ook als economie de patiënt is: “België is daar jammer genoeg voorbeeld van” :

Het klinkt tegenstrijdig, maar een forse en strenge lockdown is beter voor de economie dan een halfslachtige aanpak van het virus waarbij er geprobeerd wordt om de economie wel open te houden. “België is daar jammer genoeg een voorbeeld van”, zegt Gert Peersman, professor economie aan de UGent. “We stonden in de eerste golf aan de top van het aantal doden maar ook van de lijst met economieën die de hardste klappen kregen. De reden: we zijn niet streng of kordaat genoeg geweest. ”

» Buffalo’s reageren op malaise bij KAA Gent: “Zo is het niet wijs meer om te kijken”:

Een nieuwe nederlaag, dan nog wel tegen de ploeg van ex-trainer en publiekslieveling Jess Thorup, duwt KAA Gent in crisis. Sinds de lockdown loopt het zowel sportief als extrasportief allesbehalve goed in de Ghelamco Arena. Wat denken de trouwe Buffalo’s daar eigenlijk van? “Misschien liggen de verwachtingen gewoon te hoog.”

» Corona-afdeling AZ Nikolaas loopt vol: woensdag wordt nog een nieuwe cohort geopend:

Ook dinsdag steeg het aantal positieve corona patiënten in het AZ Nikolaas weer fors. De bestaande afdelingen lopen vol. Woensdag wordt een nieuwe cohort in gebruik wordt genomen.

» Scoutsleden verdelen informatiegids voor 55-plussers:

Het Sociaal Huis publiceert een informatiegids voor 55-plussers op 2.500 exemplaren. Die worden door de leden van de FOS Open Scouts in alle brievenbussen gestopt waar een 55-plusser woont.

» Eva Daeleman bevallen van eerste kindje: “Wij zijn zo verliefd”:

Zelfs in de ziekenhuizen is het niet enkel kommer en kwel. Twee weken geleden beviel Eva Daeleman (30) van Moon, haar eerste kindje. Dat maakte de voormalige VRT-omroepster zelf bekend via Instagram.

» Stakingen in zomer 2018 niet te wijten aan Ryanair, zegt advocaat lowcostmaatschappij:

De stakingen bij lowcostmaatschappij Ryanair in de zomer van 2018 zijn niet aan Ryanair toe te schrijven. Dat pleitte de advocaat van het Ierse bedrijf voor de ondernemingsrechtbank in Brussel.

» Vrouw ontwaakt in zeldzame optische illusie: “Wat is deze tovenarij?”:

Een Britse vrouw schrikt zich een hoedje wanneer ze op een dag ontwaakt in een optische illusie. Beelden van de straat worden omgekeerd geprojecteerd op de muur van haar slaapkamer, een effect dat bekend staat als camera obscura. De optische illusie verschijnt als een lichtstraal door een kleine gaatje schijnt. “Ik filmde mijn reactie op het fenomeen en zette de video op TikTok”, aldus de vrouw. “Kort daarop ontdekte ik hoe zeldzaam het is en hoe het gebeurde.”

» Ziekenhuis in Verviers bouwt noodhospitaal op zes dagen:

Het CHR-ziekenhuis in Verviers heeft op zes dagen tijd op een parkeerterrein een noodhospitaal gebouwd voor coronapatiënten, klinkt het dinsdag in een persbericht. Vanaf woensdag zouden er daardoor 34 extra patiënten met COVID-19 verzorgd kunnen worden.

» Woon-zorgcentrum schakelt over op sneltesten na verontrustende vertraging :

Het woon-zorgcentrum Ter Linde kreeg af te rekenen met verschillende coronabesmettingen bij het personeel en de bewoners. Bij het personeel testten 24 medewerkers positief, 10 bewoners raakten besmet met het virus.

» Kleine Bo maakt viergeslacht compleet:

Jeanine Vercooren-Deruytter (83) uit Koksijde mag zich sinds kort de trotse stammoeder van een mooi viergeslacht noemen.

» Inzamelactie zorgt voor massa warme winterjassen:

Dankzij een hartverwarmende inzamelactie van PRO Nieuwpoort gaan heel wat kansarme kinderen en volwassenen een warme winter tegemoet.

» Vlaanderen moet verstrengen en gouverneurs wijzen de weg: “Het gaat vooral over de vrije tijd”:

De vijf provinciegouverneurs gaven allemaal dezelfde boodschap mee op hun onderhoud met de Vlaamse regering: stevig verstrengen is de enige optie om de corona-epidemie nog onder controle te krijgen. Hoe dat precies moet, laten ze aan de regering. “Maar het is duidelijk dat we de sociale contacten tot een minimum minimorum moeten beperken”, zegt Antwerps gouverneur Cathy Berx.

» Man die ex bedreigde met kettingzaag en honden probeerde af te sturen op de politie moet jaar de cel in:

Een man uit Stekene die in augustus zijn ex-partner en haar nieuwe vriend had bedreigd met een kettingzaag is veroordeeld tot een jaar effectieve celstraf. Hij had ook geprobeerd om zijn honden af te sturen op de politie.

» Corona slaat erger toe in basisonderwijs dan in secundair:

De verontrustende coronacijfers maken zich ook pijnlijk duidelijk in de Deinse scholen. Overal zijn er coronabesmettingen, inclusief in de zestien basisscholen. Eén klas in basisschool Leernest telt er zeventien.

» Coronahoofdstad Luik is wereldnieuws: “Dokters en verpleegkundigen moeten zelfs gaan werken als ze besmet zijn”:

Luik is wereldwijd uitgegroeid tot dé coronahoofdstad. Van The Washington Post tot The Daily Mail: allemaal schrijven ze uitgebreide artikels over de tsunami van coronagevallen waar het medisch personeel er mee te maken krijgt. Ze verbazen zich er allemaal over dat medisch personeel dat besmet is met het coronavirus toch gevraagd wordt om te gaan werken.

» Oostende neemt extra maatregelen om zeehonden te beschermen:

Oostende gaat extra maatregelen nemen om zeehonden te beschermen. Zo moeten honden op het klein strand voortaan enkel aan de leiband lopen. Dat meldt de stad dinsdag. De maatregelen komen er na enkele incidenten waarbij verschillende dieren gewond raakten.

» Bromfietser gewond bij botsing aan Colruyt Hechtel:

Een bromfietser liep dinsdag rond 15.45 uur lichte verwondingen op bij een aanrijding met een wagen op de Peerderbaan in Hechtel. De botsing gebeurde ter hoogte van de inrit naar de Colruyt.

 
 
 
 
 Papers - News 
Top Sites  Here your Site
Handy Man Handy Man:
RingTones, GSM Logos, Bargains - Auctions, Hotels, Genealogy, Search MP3, Translate, Dictionaries, Jobs, White and Company Pages, Other Search Engines, Public Holidays
ShoppingMall Shopping Mall:
Books , Services , Movies , Gadgets , Games , Gifts , Hardware , Clothing , Music , Software , Supermarkets
Home | Add Site | Shopping | Search | Directory | Handy Man | Bargains | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Advertise  
© 1998-2020 Search Belgium