Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Alles klaar om schakelzorgcentrum te openen in hotel, behalve één goedkeuring (al klagen buren ook):

De stad Aalst wacht nog steeds op de goedkeuring van minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) voor de opening van het Ibis Hotel als schakelzorgcentrum. Aalst wilde de eerste patiënten vrijdag al overbrengen, maar kreeg nog geen toestemming van de minister.

» Gemeenten delen waardebonnen uit om lokale economie na coronacrisis aan te zwengelen:

Ieper en Zonnebeke willen hun inwoners en tegelijk de lokale economie steunen met waardebonnen voor elk gezin.

» Een vleugje ‘Blind getrouwd’, de reïncarnatie van Witse en een vergeten tablet: dit viel onze ‘Temptation’-watcher op:

“Oh my god! Jesus Christ!” Het was Goede Vrijdag, en op ‘Temptation Island’ respecteren ze de liturgische kalender. Maar dat is dan ook zowat het enige dat ze er nog respecteren, zag onze Temptation-watcher. Want zowat alle basisprincipes van het programma werden op de helling gezet. Te beginnen met:

» Hoe Plopsaland uw bezoek aan het pretpark straks ‘coronaveilig’ wil maken: “De wachtrijen zullen alleszins minder lang zijn”:

Een bezoek aan de Plopsaparken zal er binnenkort helemaal anders uitzien. De pretparkgigant voert drastische maatregelen in. “We willen de veiligheid van elke bezoeker kunnen garanderen”, zegt CEO Steve Van den Kerkhof.

» Belgian Cat Julie Allemand ruilt Lyon voor Montpellier:

Belgian Cat Julie Allemand verkast in de Franse competitie van ASVEL Lyon naar Lattes-Montpellier. Dat maakte haar nieuwe club vrijdag bekend. De 23-jarige point guard (1m74) speelde drie seizoenen voor Lyon, dat haar in 2017 wegplukte bij Castors Braine.

» Floyd Mayweather heeft nieuwe uitdaging: “Ik word één van de beste trainers ter wereld”:

Floyd Mayweather, die in 2017 de handschoenen aan de haak hing, heeft een nieuwe uitdaging. De 43-jarige Amerikaan wil één van ‘s werelds beste bokstrainers worden.

» Aantal besmettingen in Blankenbergse zorgcentra valt mee, stad ontkracht ‘cowboyverhalen’ rond overlijdens:

So far so good: de drie woon-zorgcentra in Blankenberge tellen tot nu toe nog altijd amper een handvol bevestigde besmettingen.

» Eerste dag zonder sterfgeval in zwaargetroffen zorgcentrum, nu ook personeel besmet in ander wzc:

Voor het eerst sinds vorige week woensdag werd er een dag lang geen sterfgeval geregistreerd in woon-zorgcentrum Westervier in Sint-Kruis (Brugge). Intussen werd ook bekend dat in zorgcentrum Sint-Augustinus in Torhout vier personeelsleden en vier bewoners besmet zijn met het coronavirus.

» Ook Sebastiaan Bornauw en Birger Verstraete moeten salaris inleveren bij FC Köln:

Als één van de laatste Bundesligaclubs heeft Keulen een akkoord bereikt met de spelers, technische staf en management over een looninkrimping. “We zullen op die manier een aanzienlijk bedrag besparen”, stelde CFO Alexander Wehrle vrijdag. Volgens Duitse media leveren de spelers, coaches, directie en management twintig procent in.

» Brugse Vesten deels afgesloten voor fietsers: “Het werd bij momenten echt te druk”:

De Brugse politie heeft besloten om fietsers op bepaalde plaatsen langs de Vesten weg te houden. Ze zullen dat doen met verkeersborden en afsluitingen. “We zullen dit weekend ook extra controleren”, zegt woordvoerster Lien Depoorter.

» Nog niet zeker wanneer we weer zullen mogen voetballen, maar eerste oefenmatchen van het nieuwe seizoen liggen nu al vast:

Voetbal is door de uitbraak van het coronavirus voorlopig verboden in België en het einde van het seizoen is nog altijd niet bekrachtigd door de Algemene Vergadering van de Pro League, maar de eerste oefenmatchen van het seizoen 2020-2021 liggen wèl al vast. Lommel SK presenteerde vrijdag alvast zijn voorbereidingsprogramma voor deze zomer. Zonder voorbehoud.

» Papa van Selah Sue ligt in coma: “Als hij hieruit komt, organiseren we een groot feest voor hem”:

De papa van zangeres Selah Sue ligt in een coma door het coronavirus. Dat meldde ze zelf in een video op YouTube.

» Oude Ravelingen volledig tegen de grond: stukje geschiedenis verdwenen:

Een stukje evenementgeschiedenis ligt definitief tegen de grond: afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de sloop van de Ravelingen. De polyvalente zaal aan het Maes -en Boereboomplein moest samen met het stadhuis van Heist plaats ruimen voor het nieuwe community house. Tegelijkertijd komt in de buurt van het station in de Kouderkerkelaan van Heist een ‘Ravelingen 3.0’, een hypermoderne feestzaal. Daar worden ook repetitieruimtes voor muziekgroepen voorzien, net als een groendak. Het hele project kost een kleine zes miljoen euro. De voorbereidende werken voor de nieuwe Ravelingen zijn inmiddels gestart. Het complex zou klaar moeten zijn voor het carnavalsseizoen 2021. De bouw van de nieuwe feestzaal is een eerste impuls om de stationsomgeving nieuw leven in te blazen.

» Crisismanager vervroegd aangesteld in wzc Den Bogaet:

Door een uitbraak van het coronavirus in een twintigtal woon-zorgcentra in Vlaanderen, worden op verschillende plaatsen crisismanagers ingezet. Eén van die wzc is Den Bogaet in Humbeek-Grimbergen.

» Marc Van Ranst: Scholen gaan na paasvakantie niet open:

De kans dat de scholen na de paasvakantie opnieuw opengaan, is heel klein. Dat zei viroloog Marc Van Ranst vrijdag in VTM Nieuws.

» Jinte en Jana knutselen hartjes: we moeten volhouden:

Twee nichtjes, Jinte Clompen (10 jaar) en Jana Van Lieverloo (23 jaar) hebben hun steentje bijgedragen in deze moeilijke tijden.

» Boegbeeld overleden, maar dankbaarheid is groot: “Hij was onze mentor, bijzonder intelligent en een zeer warm man”:

Gewezen parlementslid Jo Cuyvers (73) is overleden. De Zwalmenaar stond aan de wieg van de groene beweging in zijn gemeente. Hij richtte er de afdeling van Groen op.

» Annulatie zitdag belastingen van dinsdag 19 mei:

De FOD Financiën wil de veiligheid van de belastingplichtigen en zijn medewerkers garanderen tijdens de huidige coronacrisis. Daarom is besloten om dit jaar alle sessies voor hulp bij het invullen van de aangifte in de personenbelasting te annuleren, inclusief de sessie die in Linter zou worden georganiseerd op dinsdag 19 mei.

» VIDEO. Adegem houdt de moed erin met doedelzakserenade:

Al sinds maandag 16 maart verzamelen tal van Adegemnaars dagelijks om acht uur op het kerkplein voor een coronawake. Eerst luidt Laurette Veirman de kerkklokken en daarna brengt doedelzakspeler Diederik De Jaeger enkele serene nummers.

» Jaarlijkse driedaagse Mehringreis afgelast omwille van coronacrisis:

De jaarlijkse driedaagse reis naar de Duitse zustergemeente Mehring, georganiseerd door het Mehringcomité Linter, is afgelast. Dat meldt Mehringcomité-ondervoorzitter Eddy Ladang. Reden is nog maar eens de coronacrisis. De reis zou dit jaar plaatsvinden van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni. Een streep door de plannen van de vele Mehringliefhebbers. Groeten. Eddy Ladang Ondervoorzitter Mehringcomité Linter Medestichter verbroedering Linter-Mehring

» Ontwerpster trouwjurk Meghan Markle verlaat Givenchy:

De Britse mode-ontwerpster Clare Waight Keller verlaat het Franse modehuis Givenchy. Ze was de eerste vrouwelijke artistiek directeur van Givenchy en ontwierp de trouwjurk van Meghan Markle.

» Geneeskunde voor het Volk schenkt 100 mondmaskers aan Sint-Oda:

De Lommelse afdeling van Geneeskunde voor het Volk heeft vrijdag een lading mondmaskers overhandigd in Sint-Oda.

» Vier jaar cel voor vader die baby mishandelt:

Een 25-jarige man uit Turnhout is door de rechtbank veroordeeld tot vier jaar cel omdat hij vorig jaar zijn enkele maanden jonge baby had geslagen. Het meisje liep een hersenbloeding op en stond vol blauwe plekken.

» Dorpsquiz over en zoekwedstrijd in Waanrode te vinden op website:

Mensen die graag meer willen weten over Waanrode of het Bloemendorp willen bezoeken kunnen op de website www.waanrode.be/index.php/waanrode/dorpsquiz een dorpsquiz en een zoekwedstrijd vinden waar Waanrode centraal staat. Voor achteraf vind je er ook de antwoorden op de gestelde vragen. Een leuke bezigheid tijdens deze coronatijd vindt de Culturele Dorpsraad Waanrode, die de dorpsquiz en de zoekwedstrijd al jaren geleden samenstelde.

» Vandaal steekt kunstwerk in brand, filmt zichzelf... en geeft zich dan aan bij de politie:

De Toren van Babel, het houten kunstproject aan de voormalige Slachthuissite in de Antwerpse wijk Dam, is donderdagavond afgebrand. Het vuur werd opzettelijk aangestoken. Opvallend genoeg filmde de dader zich terwijl hij de toren in de brand stak en gaf hij zich daarna aan bij de politie.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium