Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» De eerste herfststorm is in aantocht: “Al een tijd geleden dat we storm van die omvang hadden”:

De zomer is nu echt wel voorbij. Vrijdag krijgen we de eerste herfststorm over ons heen met rukwinden tot 110 km/uur aan zee en 90 km/uur in het binnenland. De kans op schade is groot.

» Elftal zkt. club: deze spelers met schat aan ervaring in Jupiler Pro League zitten nog zonder ploeg :

De Belgische transfermarkt is nog steeds open. Clubs speuren naar koopjes al zijn er ook voetballers die ze gratis en voor niets kunnen binnenhalen. Onderstaande elf heren zitten begin september nog steeds zonder ploeg.

» Inbrekers blijven uit handen van politie ondanks grote klopjacht:

In een woning in de Wilgenroosjesstraat werd dinsdagavond rond 21.30 uur een inbraak gepleegd. Drie mannen drongen een woning binnen, maar vluchtten weg toen het alarm in werking trad. Buurtbewoners, die getuige waren van de scène, probeerden zelf nog in te grijpen en de verdachten tegen te houden. Die wisten echter weg te vluchten.

» Afgesloten parcours voor kermis:

Komend weekend vindt in het centrum van Moorslede de jaarlijkse kermis plaats. In het kader van de coronacrisis neemt het bestuur enkele maatregelen.

» Na bijna 15 jaar weer Palestijnse verkiezingen:

De Palestijnse organisaties Fatah en Hamas zijn het eens worden geworden over het houden van nieuwe algemene verkiezingen. Dat zeggen bronnen binnen beide kampen tegen persbureau AFP. Het zou de eerste keer in ongeveer 15 jaar zijn dat zo’n stembusgang wordt georganiseerd.

» Waarschootstof wint eerste provinciale prijs onroerend erfgoed:

De allereerste provinciale prijs onroerend erfgoed gaat naar… de groep vrijwilligers achter Waarschootstof.

» Koen Baert en Johan Nachtergaele cultuurlaureaten 2020:

De cultuurraad reikte voor de zesde keer de cultuurprijzen uit. Naast een prijs voor cultuur werden ook een cultuurjubilaris en een cultuurlaureaat 2020 gekozen. Die laatste titel is voor Koen Baert en Johan Nachtergaele van 100 jaar Vredesfeesten.

» Maak komaf met donkere kringen, dankzij de tips van onze experts:

Help! Ontwaak je na een nachtje stappen of enkele slapeloze nachten steevast met donkere kringen onder je ogen? Vervelend. Wij vroegen dermatoloog Thomas Maselis en Anne Poelmans, het gezicht achter de webshop Bio’ty Lab, om advies.

» Wedstrijden Club Roeselare afgelast nadat spelers A-kern positief testen:

Twee spelers van de A-kern van voetbalclub Club Roeselare testten deze week positief op het coronavirus. Daardoor zijn de wedstrijden van de eerste ploeg en beloften van de club van komend weekend afgelast.

» Citymesh bekroond met Data News Award voor mobiele innovatie: “Willen vierde mobiele operator worden” :

Het gaat Citymesh nog steeds voor de wind: het bedrijf uit Brugge werd bekroond met de Data News Award voor mobiele innovatie.

» Zaterdagmarkt weer op vertrouwde stek:

Zaterdag 26 september keert de zaterdagmarkt terug naar de Grote Markt, de Nieuwstraat, de Korte Nieuwstraat, de Hopmarkt, het Vredeplein, de Vlaanderenstraat en het Keizersplein. Bezoekers moeten een mondmasker dragen en de richtingsregels te volgen.

» Zoersel keert laatste schijf Vlaamse coronasteun aan Z-passers pas in september 2021 uit:

De OCMW-raad keurde de verdeling van het consumptiebudget goed. Zoerselse Z-passers krijgen 150 euro die verspreid over een jaar in drie schijven wordt uitgekeerd.

» Vrachtwagen rijdt zich vast onder spoorwegbrug:

Aan de Gerijstraat heeft een vrachtwagen zich donderdagmiddag klem gereden onder de spoorwegbrug. De vrachtwagenbestuurder negeerde de signalisatie die er is aangebracht om de maximaal toegelaten hoogte aan te duiden en waagde zich toch onder de brug. Daarbij knalde de oplegger tegen de constructie.

» Romain en Jacqueline vieren diamanten huwelijk:

Op 17 september 1960 stapten Romain Soen en Jacqueline Bonte in het huwelijksbootje. Een bootje dat intussen 60 jaar vaart en dus mocht het koppel samen met de familie klinken op zijn diamanten huwelijk.

» Ontmoetingscentra voor senioren blijven nog het hele jaar gesloten:

Het gemeentebestuur en de Seniorenadviesraad van Knokke-Heist hebben in samenspraak besloten om de drie seniorenontmoetingscentra in de gemeente nog tot het einde van het jaar gesloten te houden.

» Het opvallende atletiekjaar 2020: amper wedstrijden maar zelden zoveel wereldrecords en nog nooit zoveel grote dopingvissen:

Met de Diamond League van Doha vrijdag sluit het internationale atletiekjaar af. Zonder kampioenschappen, met amper wedstrijden.. Pokkesaai, kortom? Integendeel. Zelden sneuvelden zoveel wereldrecords. Maar ook: nog nooit liepen zoveel kleppers tegen de dopinglamp.

» Fietsster gegrepen door vrachtwagen, vrouw (34) raakt zwaargewond:

In Brussel is donderdagmiddag een fietsster zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de Brusselse politie. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.30 uur op het kruispunt van de Anspachlaan met de Verversstraat.

» Politie neemt 300.000 gebruikte condooms in beslag die gerecycleerd zouden worden om opnieuw te gebruiken:

De Vietnamese politie heeft meer dan 300.000 gebruikte condooms in beslag genomen die moesten worden gerecycleerd. Na een schoonmaakbeurt, onder meer met behulp van een dildo, zouden ze opnieuw worden verkocht.

» Winnaars Wandelfotozoektocht in de bloemetjes
:

Het stadsbestuur heeft de winnaars van de Wandelfotozoektocht die afgelopen zomer plaats vond, beloond. Uit de net geen 1.000 deelnemers werden 25 winnaars gekozen. Zij winnen een Waregembon, restaurantcheque, activity tracker of wellnesscheque.

» Speciaal bezoek bij woon-zorgcentrum Edelweiss:

Bij woon-zorgcentrum Edelweiss in Begijnendijk mogen de residenten wat meer en vaker familie ontvangen, en ook vrienden zijn weer welkom. Maar onlangs kregen de bewoners wel speciale bezoekers over de vloer. Edelweiss mocht zorgboerderij Tinteltuin verwelkomen en die hadden ook wat diertjes meegebracht. Eerder al bracht de animatiedienst af en toe een therapiehond mee.

» Team Jeugd bedankt jeugdverenigingen met aanplakborden:

Dat de zomerkampen afgelopen vakantie door konden gaan was al een klein mirakel op zich. Dat die zonder coronagevallen verliepen was dat evenzeer. Niet enkel de zomerkampen, maar ook de dagelijkse werking in coronatijden zorgen ervoor dat jeugdverenigingen extra inspanningen moeten leveren. In Wevelgem wilde Team Jeugd – de Wevelgemse jeugddienst – dat niet zomaar laten voorbijgaan. In het geheim plakte het immoborden aan de hemen met daarop in grote letters ‘merci’. De scouts Gullegem-Moorsele kregen de eerste blijk van waardering aan de gevel van hun lokalen in de Poststraat.

» Reddingsschip Alan Kurdi met 125 migranten mag in Italiaanse haven aanmeren :

De 125 migranten aan boord van het Duitse reddingsschip Alan Kurdi mogen in Italië van boord gaan en de meesten van hen worden naar andere delen van Europa overgebracht, zegt het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken donderdag.

» Jeannine en Marcel vieren diamanten huwelijk:

Jeannine Lefevere (80) en Marcel Holvoet (84) vierden hun diamanten jubileum in Kortrijk. Het echtpaar kreeg twee zonen. Met Marcel, Nick, Jason en Milo is er zelfs een echt viergeslacht. Marcel was lange tijd postbode in Bellegem. Jeannine is fan van de Canarische Eilanden. Schepen Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester) ontving het koppel in het Kortrijkse stadhuis.

» Scholenloopweek vervangt scholenveldloop:

Een gezamenlijke scholenveldloop kan niet door corona. Daarom werd een alternatief uitgewerkt.

» Recordaantal wandelaars neemt zondag deel aan coronaproof editie van Refugee Walk:

Meer dan 1.850 wandelaars doen zondag mee aan de vijfde Refugee Walk. Dat is een record. Door de coronacrisis bestaan teams uit maximaal acht personen en moeten ze hun eigen route uitstippelen. Met de wandeltocht wil Vluchtelingennetwerk Vlaanderen geld inzamelen voor vluchtelingen.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium