Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Zwembad Bornem gaat toch open, maar nog niet op maandag 13 juli:

Sinds 1 juli zijn de meeste zwembaden in ons land weer open. Dat van Bornem bleef echter gesloten omdat de opgelegde maatregelen, beperkingen en aanpassingen een heropening van het zwembad te moeilijk zouden maken volgens het gemeentebestuur. Oppositiepartij CD&V is het niet eens met die beslissing en overhandigde daarom een eigen voorstel aan de burgemeester.

» Manchester City kent maandag zijn lot in zaak tegen UEFA:

Het Internationaal Sporttribunaal (TAS) zal maandag beslissen of de Engelse topclub Manchester City al dan niet voor twee jaar wordt uitgesloten van Europees voetbal. Dat maakte het TAS vrijdag bekend in een persbericht.

» Victorine is honderd jaar:

In woon-zorgcentrum De Zilvervogel vierde Victorine Vanheste haar honderdste verjaardag en dit samen met familie en vrienden. Dit gebeurde in beperkte kring omwille van de coronamaatregelen. Ze is op 30 juni 1920 geboren. Victorine woont al geruime tijd in het woon-zorgcentrum. Ze was gehuwd met Isidoor Terwe. Ze heeft een zoon en een dochter. Victorine heeft zeven kleinkinderen, dertien achterkleinkinderen en drie achterachterkleinkinderen.

» Pokémonkaart voor 90.000 dollar onder de hamer:

In de Verenigde Staten is een zeldzame Pokémonkaart bij een onlineveiling voor 90.000 dollar (79.500 euro) van eigenaar verwisseld. Dat meldde het veilinghuis Hertige Auction.

» Jonge inbreker (18) op heterdaad betrapt en opgepakt:

Een 18-jarige inbreker uit Waregem kon donderdagnacht worden opgepakt toen hij werd betrapt in Deerlijk. De politie kliste hem dankzij een beschrijving door een buur.

» Dievenbende viseert dure BMW’s: “Plots was mijn stuur uit mijn auto gestolen”:

Verschillende eigenaars van dure BMW’s in het Waasland kreeg de voorbije dagen ongewenst bezoek in hun wagen. De dieven gingen doelbewust op zoek naar stuurwielen en airbags.

» Gemeente Boechout dient motie in tegen bouw nieuwe Isvag-oven: “Haven van Antwerpen is realistisch alternatief”:

De gemeenteraad van Boechout heeft een motie gestemd tegen de bouw van een nieuwe afvalverbrandingsoven door Isvag op de Boomsesteenweg in Wilrijk. “We vragen aan Vlaams minister van Omgeving en Energie, Zuhal Demir (N-VA), om eerst een vergelijkend onderzoek te doen naar een alternatieve locatie”, zegt Boechouts schepen van Milieu, Energie en Duurzaamheid Kris Swaegers (Groen). “De haven van Antwerpen zou voor ons een duurzame oplossing bieden.”

» Jan Jambon: “Samen rug rechten en gemeenschapsgevoel versterken”:

In zijn 11 juli-toespraak op de Kortrijkse Groeningekouter heeft Vlaams minister-president Jan Jambon vrijdag een oproep gedaan aan alle Vlamingen om ondanks de coronacrisis “schouder aan schouder te staan en de rug te rechten”. Jambon wil ook zoveel mogelijk mensen betrekken in het versterken van het Vlaamse “gemeenschapsgevoel”.

» Bestuurder gewond bij kop-staartaanrijding op N16 :

Op de N16 tussen Sint-Niklaas en Temse deed zich vrijdagnamiddag om iets voor 17 uur een ongeval met drie voertuigen voor. De bestuurder van een kleine bestelwagen merkte te laat op dat zijn voorligger afremde voor de verkeerslichten. Hij reed in op zijn voorligger, een Nissan Qashqai, die door de klap ook tegen zijn voorligger, een BMW, botste. De drie voertuigen liepen schade op, de bestelwagen en de Nissan waren niet meer rijvaardig en moesten getakeld worden. Een bestuurder werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse voor het opkuisen van gelekte vloeistof. Er was tijdelijk heel wat verkeershinder in de richting van de Temsebrug.

» Wereldprimeur voor Don Bosco Haacht: elf studenten chatten live met astronauten:

Elf studenten van Don Bosco Haacht kregen de kans om live te communiceren met de astronauten van het Internationale Ruimtestation ISS. Het gesprek werd twee keer uitgesteld, maar vrijdagmiddag beleefde de school dan toch haar wereldprimeur.

» Woning loopt schade op na keukenbrand: bewoners blijven ongedeerd:

Een woning op de hoek van de Sterrestraat en de Vondelstraat in Lokeren heeft vrijdagmiddag schade opgelopen bij een keukenbrand. Om iets voor 14 uur werden de brandweerposten Lokeren en Zele van de brandweerzone Oost opgeroepen. Bij hun aankomst hadden de aanwezige bewoners de brand zelf al grotendeels geblust. De brandweer moest enkel nablussen en de woning die vol rook hing grondig ventileren. De brand ontstond aan het fornuis en sloeg over op de dampkap met heel wat rookontwikkeling tot gevolg. De bewoners raakten niet gewond.

» Filmfestival Oostende opent expo over 20 jaar Vlaamse film:

Filmfestival Oostende heeft vrijdag de expo over 20 jaar Vlaamse film geopend. De expo ‘Het wonder is geschied! ‘ vindt plaats in het Fort Napoleon en plaatst 20 jaar Vlaamse film in de kijker. Cultuurjournalist Ben Van Alboom nam het curatorschap op zich. Grafische kunstenaars geven er hun interpretatie van Vlaamse klassiekers van de voorbije twintig jaar. De expo opent op 11 juli voor het grote publiek.

» Vlaamse feestdag in veilige bubbels:

De gemeente Kaprijke maakt zich op voor een wel heel aparte viering van de Vlaamse feestdag, aanstaande zondag.

» TRANSFERS. Jupiler Pro League zomer 2020:

Bekijk hier alle zomertransfers uit de Jupiler Pro League. Let wel: hier staan geen geruchten, enkel definitief afgeronde transfers.

» Pyromaan is jaar na brandstichtingen nog steeds niet gevat:

De persoon die zowat een jaar geleden een frituur in Huizingen plat brandde en brand stichtte aan een restaurant in Dworp, kon nog niet worden gevat.

» Renovatie Hof ter Linden begint in 2022, feesten in kasteel kan tot eind 2021 :

De renovatie van kasteel Hof ter Linden in Edegem zal vóór 2022 niet aanvangen. Ondertussen kan House de Neuf er tot eind 2021 feesten, seminaries, teambuildings en andere evenementen blijven organiseren.

» Wingene ziet geen brood in eigen voedselbank:

Ondanks het voorstel van Marie-Christine Vandendriescche van oppositiepartij N-VA, komt er geen voedselbank in Wingene. De gemeenteraad zag weinig meerwaarde in het idee.

» Real Madrid raakt Marcelo kwijt in volle titelstrijd:

Real Madrid lijkt de rest van de competitie in Spanje te moeten afwerken zonder linksachter Marcelo. De 32-jarige Braziliaan kampt met een spierblessure in de adductoren. Volgens diverse Spaanse kranten komt Marcelo voor het einde van de competitie, op 19 juli, niet meer in actie.

» Joanna Van Dijck : eerste 100-jarige in Aalm. Cuypers sedert coronacrisis:

Joanna Van Dijck vierde vrijdag in woonzorgcentrum Aalm. Cuypers haar 100ste verjaardag. Dat werd coronagewijs gevierd. Omdat een andere bewoonster positief testte op Covid-19 was bezoek niet meer toegelaten. Maandag 13 juli mag dat echter terug.

» Straat achter bedrijf Deceuninck vernoemd naar man die het bedrijf groot maakte:

De nieuwe straat die aangelegd werd achter de firma Deceuninck in Hooglede, krijgt de naam Roger Deceuninckstraat. Roger Deceuninck, die in 2004 overleed, zette het bedrijf tussen 1968 en 1990 op de kaart.

» Veldstraat krijgt eerstdaags fietsstrook:

Het heeft even geduurd, maar uiterlijk in de loop van volgende week wordt op het nieuw aangelegde deel Veldstraat in Meulebeke een fietsstrook gemarkeerd.

» Oppositie stelt pakjesautomaat in centrum voor:

Oppositieraadslid Tomas De Meyer (Groep 21) had graag een pakjesautomaat in het centrum van de gemeente gezien.

» Majorca gaat monsterboetes opleggen voor illegale feestjes:

De Balearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee, gaan hard optreden tegen mensen die de coronaregels in de wind slaan. Vooral op het grootste eiland Majorca zijn er veel problemen, onder meer met illegale feestjes waarop soms honderden feestvierders samenkomen zonder daarbij mondkapjes te dragen of voldoende afstand te houden.

» Extra bebouwing op weide achter voormalige brouwerij Appelmans baart buren zorgen: “Heel wat huizen vertonen nu al scheuren en barsten”:

Enkele buurtbewoners verzetten zich tegen het grote renovatieproject van de voormalige brouwerij Appelmans in het centrum van Sint-Martens-Bodegem. De renovatie van de huidige hoeve zien ze graag gebeuren, maar dat ook de achterliggende Katteweide bebouwd wordt, vinden ze een brug te ver.

» Ministerie kent erfgoedsubsidie toe voor lopende renovatie Pauscollege: “Dit onderwijserfgoed moet gekoesterd worden”:

De Vlaamse regering heeft een investering van ruim 4 miljoen euro goedgekeurd voor de renovatie van het Pauscollege in Leuven. Een opluchting voor de KU Leuven, want zij waren de werken al gestart en rekenden op die subsidie.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium