Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» SK Roeselare pakt op slotspeeldag alsnog ticket voor eindronde: “Eerste doel bereikt, nu kers op de taart zetten”:

De opdracht voor SK Roeselare op Jong Lede was duidelijk. Bij winst waren de West-Vlamingen zeker van de eindronde. En winnen, dat deden ze ook: 0-2. Vanaf volgend weekend gaat de ploeg van Dieter Lauwers via de nacompetitie op zoek naar promotie, maandag is er loting.

» Diegem Sport sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen RC Hades:

Diegem Sport keek bij de rust tegen een 3-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen RC Hades. In de tweede helft kwam Diegem Sport goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-3.

» KFC Eppegem B wint thuis tegen VV Groot Kapelle:

KFC Eppegem B won zondag de thuiswedstrijd tegen VV Groot Kapelle met 5-2. Thuisteam KFC Eppegem B had in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidde met 5-0. Ondanks een sterke comeback van VV Groot Kapelle in de tweede helft hield KFC Eppegem B stand.

» Lievens scoort twee keer voor SK Bellem in wedstrijd tegen KFC Evergem Center:

SK Bellem boekte zondag een 4-2 zege in de thuiswedstrijd tegen KFC Evergem Center.

» Dehollander bezorgt Famkes WDM C zege op SK Staden B:

Famkes WDM C boekte een overtuigende zege in de thuiswedstrijd tegen SK Staden B. De wedstrijd eindigde op 2-0 na twee doelpunten van Daphné Maria Dehollander in de eerste helft.

» HRS Haasdonk wint spektakelwedstrijd van Sinaai Girls:

HRS Haasdonk heeft zaterdag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Sinaai Girls te winnen met 1-5. De uitploeg leidde bij rust met 0-2.

» Na twee seizoenen moet Eendracht Aalter afscheid nemen van het nationale voetbal: “Een bittere pil om te slikken”:

Eendracht Aalter is er niet in geslaagd om zich voor het tweede jaar op rij in extremis te handhaven in derde afdeling. De rood-witten hadden hun lot in Kalken niet meer in eigen handen en gingen er ook met 4-0 roemloos kopje-onder.

» Drone speurt naar laatste kieviten in Kiewit: “Het gaat heel hard achteruit”:

Op de akkers in Kiewit wordt een drone ingezet om de laatste kieviten te spotten. Een groepje vogelliefhebbers hoopt zo de resterende populatie in kaart te brengen en ook te zien uitbreiden. En daarvoor roepen ze de hulp in van lokale landbouwers.

» Cino leidt FC Strombeek 1932 langs Infinity FC.Vilvoorde:

FC Strombeek 1932 won de uitwedstrijd tegen Infinity FC.Vilvoorde zondag met 0-1.

» OVERZICHT. Alle uitslagen en doelpuntenmakers van afgelopen weekend in het Vlaams-Brabantse voetbal:

De teerling is geworpen. De laatste speeldag zit erop. Ziehier de doelpuntenmakers van de slotspeeldag op de Vlaams-Brabantse velden.

» SW Ladies Harelbeke wint uit van FC Heist, mede dankzij twee treffers Maddelein:

SW Ladies Harelbeke versloeg FC Heist met 2-3 op zondag.

» Weergaloze Vieira leidt SV Kortrijk langs SV Veurne:

SV Kortrijk versloeg SV Veurne in de thuiswedstrijd met 6-0. Khaila Vieira sloeg drie keer toe voor SV Kortrijk. Nikita Adyns, Floor Lavaert en Annelore Vanhoutte scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg.

» Gelijkspel voor Sparta Dikkebus thuis tegen VP Gits:

Thuisploeg Sparta Dikkebus en VP Gits hielden zondag beiden één punt over aan het duel dat op 1-1 eindigde.

» Sporting Rotselaar boekt overtuigende zege tegen KCVV Elewijt:

Sporting Rotselaar heeft zondag een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen KCVV Elewijt te winnen met 3-1. De thuisploeg leidde bij rust met 2-1.

» Overduidelijke zege voor Houtvenne B tegen Sint-Dimpna B:

Houtvenne B won zondag van Sint-Dimpna B. Houtvenne B won het duel met 1-3.

» KVK Beringen wint dankzij twee doelpunten Regales:

KVK Beringen won de uitwedstrijd tegen Nevok Gruitrode zondag met 0-2. Met twee doelpunten in de eerste helft was Romero Regales de hoofdrolspeler.

» SK Beveren-Leie wint sensationeel duel met SC Zonnebeke:

SK Beveren-Leie won zondag het thuisduel met SC Zonnebeke. De wedstrijd eindigde op 5-1.

» PSV 1820 wint uit van Toekomst Relegem, mede dankzij twee treffers Ghys:

PSV 1820 versloeg Toekomst Relegem met 1-4 op zondag.

» Jong Helkijn wint tegen Sparta Heestert B door treffers van Sturbaut:

Jong Helkijn speler Joshuan Sturbaut maakte een hattrick in de wedstrijd tegen Sparta Heestert B. Jong Helkijn won de thuiswedstrijd met 4-0. Léo Edmond Vandenbroucke maakte ook een doelpunt voor de winnaars.

» Rupel Boom B pakt de titel na monsterzege tegen Rumst: “Een dikke pluim aan de jeugdwerking”:

Wat een hoogdag voor Rupel Boom. Terwijl de A-ploeg in het Parkstadion Sporting Hasselt over de knie legde en Belisia zo kampioen maakte, pakte de B-ploeg de titel in vierde provinciale. Dat deden ze in stijl, met een ruime 7-0-zege tegen Rumst. “We hebben er een ware demonstratie van gemaakt”, stak trainer Tijl Torfs zijn trots niet onder stoelen of banken.

» Alle partijen in Waasmunster willen positieve verkiezingscampagne:

De vier politieke fracties uit de gemeenteraad bereikten een akkoord over een sobere aanpak van de campagnes voor de lokale verkiezingen op 13 oktober, zoals dit door gemeenteraadsvoorzitter Aurélie Willaerts (CD&V/Team Burgemeester) werd voorgesteld.

» Kadijk SK B boekt monsterzege op KFC Hamont 99 B:

Kadijk SK B boekte zondag een overwinning op KFC Hamont 99 B. Het werd maar liefst 0-5 voor de uitploeg.

» VW Hamme wint van Eendracht Wervik, maar ziet KVK Westhoek met titel lopen: “Dan maar via de eindronde”:

VW Hamme zal via de eindronde moeten proberen om alsnog een ticket voor tweede nationale te pakken. Blauw-zwart won op de slotdag wel van Wervik (1-0), maar Westhoek liet tegen Erpe-Mere United geen steek vallen (2-1) en pakt dus de titel.

» Kenneth Boakye Bedie en Kelvin Owusu scoren bij comeback Berchem Sport tegen Londerzeel:

Berchem Sport boog tegen Londerzeel een achterstand om in winst.

» Kiron Beernaert en Ebrima Camara pakken winst voor FC Varsenare tegen SV Bredene:

FC Varsenare heeft een goede zaak gedaan in het duel met SV Bredene zondag. De match eindigde na een ruststand van 1-0 op 2-1.