Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Bestuurder zoeft met 115 kilometer per uur door Hotondbossen:

?De verkeerspolitie van de zone Ronse flitste een laagvlieger met een snelheid van 115 kilometer per uur in de Zandstraat, in de omgeving van de Hotondbossen, tijdens een snelheidscontrole afgelopen week. Op die gewestweg N425 geldt een hoogst toegelaten snelheid van 70 kilometer per uur. 319 voertuigen werden op die plek gecontroleerd waarvan vijf procent de beperking negeerde. Nog een uitschieter betreft de Ninoofsesteenweg waar in de zone 70 een topsnelheid van 111 kilometer per uur werd geboekt. In de zone 30 in de Oswald Ponettestraat reed bijna zestien procent van de 170 gecontroleerde voertuigen te snel, waarvan een met 64 kilometer per uur. In totaal telde de snelheidscontrole 3.386 voertuigen waarbij 4,5 procent overtredingen werden vastgesteld. 

» Ook Tourwinnaar Jonas Vingegaard zwaait “bodyguard” Nathan Van Hooydonck uit na gedwongen einde carrière:

Jumbo-Visma moet het voortaan zonder Nathan Van Hooydonck doen. De Belg kreeg na een zwaar verkeersongeval een defibrilator, wat meteen het einde van zijn wielercarrière betekende. Jonas Vingegaard is het er hart van in.

» Zware ochtendspits op Noord-Zuidverbinding door kop-staartbotsing in Helchteren:

Op de Grote Baan in Helchteren is donderdagochtend een kop-staartbotsing gebeurd tussen drie voertuigen. Dat zorgt voor een zeer moeizame ochtendspits op de Noord-Zuidverbinding.

» “Generale repetitie van Vlaamse toetsen is goed verlopen”:

De kalibratie voor de Vlaamse toetsen, die in mei georganiseerd is, is zowel op inhoudelijk als technisch vlak goed verlopen. Dat laat Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) donderdag weten.

» Na debuutzege zorgt Chris De Deyn nu ook voor stunt met FC Kerksken-Haaltert: “Ik moest nochtans sleutelen aan de ploeg”:

De nieuw Kerkskense coach Chris De Deyn heeft de wind in de zeilen in het Willy Michielsstadion, waar hij in zijn eerste thuispartij meteen stuntte met een 2-1-zege tegen titelkandidaat Eendracht Winnik. Zondag trekt de 55-jarige Wellenaar met FC Kerksken-Haaltert naar SK Vlierzele.

» Medailles voor fietsers in Vlaanderen (en Limburg doet het erg goed):

13.385 Limburgers rijden sinds begin dit jaar dagelijks gemiddeld al voorbij een van de 18 telpalen in de provincie. Daarmee scoren we, gemeten naar inwonersaantal bijzonder goed.

» Onbekenden stichten brand bij Delhaize op Antwerpse Zuid: politie opent onderzoek, winkel blijft voorlopig dicht:

Onbekenden hebben donderdagochtend brand gesticht bij het filiaal van supermarktketen Delhaize, in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Dat bevestigt de Antwerpse politie. Wie er achter de feiten zit, is voorlopig onduidelijk.

» Laat je geheugen je soms in de steek? Wanneer is dit problematisch? “Let op je collega’s”:

Wacht, ik ben mijn portefeuille vergeten!’ of ‘Oei, wat kwam ik nu in deze kamer doen?’. Het overkomt ons allemaal wel eens, zo’n kleine vergeetachtigheid. Maar vanaf wanneer wordt geheugenverlies nu eigenlijk problematisch? Expert Kasper Bormans licht toe.

» Politie flitst tientallen chauffeurs:

De lokale politie Lier heeft tijdens de maand augustus de snelheid van 5.609 voertuigen gecontroleerd. De snelheidscontroles vonden plaats in de zone 30, zone 50 en zone 70. Tientallen bestuurders hebben ondertussen een proces-verbaal in de bus gekregen.

» Minister Lydia Peeters vraagt steden en gemeenten om straatverlichting opnieuw aan te zetten:

Nu de donkere herfst- en wintermaanden eraan komen, roept Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open VLD) de lokale besturen op om hun straatverlichting opnieuw aan te zetten.

» Vooruit en seniorenverenigingen voeren actie voor beter busaanbod: “Huidig beleid werkt sociaal isolement van ouderen in de hand”:

De Mechelse oppositiepartij Vooruit en de socialistische ouderenverenigingen S-Plus en ABVV Senioren voerden donderdagochtend actie aan de bushaltes aan het Mechelse station. Ze pleiten voor een beter en betrouwbaarder busvervoer. “De afbraak van het busaanbod in de stad moet absoluut stoppen”, klinkt het.

» Delen van Herk-de-Stad en Hasselt zitten bijna uur lang zonder stroom:

In Herk-de-Stad en Hasselt is er donderdagochtend een stroompanne geweest. De elektriciteit viel uit rond 7.20 uur in een groot deel van Herk-centrum en delen van Schakkebroek, Schulen en Berbroek. In Hasselt werd Spalbeek getroffen.

» We zijn het klussen verleerd, “maar de producenten maken het ons ook moeilijker dan vroeger”:

Met filmpjes en instructies gaat Gamma zijn doe-het-zelvers bij de hand nemen, want we zijn het klussen verleerd, klinkt het. “Maar de producenten maken het ons ook moeilijker dan vroeger.”

» Cath Luyten ontdekte door ‘Het Journaal’ dat ze slachtoffer was van online fraude: “Plots zag ik foto van mezelf”:

Cath Luyten is het slachtoffer geworden van online fraude, maar dat wist ze eigenlijk niet. “Ik was naar een stuk aan het kijken van ‘Het journaal’”, vertelt ze in de Achter de schermen-podcast. “En toen zag ik plots een foto van mezelf verschijnen als slachtoffer. ik schrok keihard”, klonk het.

» 14-jarige Franse jongen gearresteerd in de klas omdat hij transgender meisje pestte en met de dood bedreigde:

In Alfortville, in de buitenwijken van de Franse hoofdstad Parijs, is de politie maandagnamiddag een middelbare school binnengevallen en heeft er een 14-jarige jongen gearresteerd op verdenking van ernstige pesterijen en het aanzetten tot zelfmoord. Over de gehanteerde methode bestaat veel discussie, maar de Franse regering verdedigt de politieactie.

» Motorrijder gewond bij aanrijding:

Aan Berkenkant in Puurs-Sint-Amands is woensdagochtend een 35-jarige motorrijder gewond geraakt bij een verkeersongeval.

» Kritiek op plannen voor 6 nieuwe woonblokken met 104 appartementen: “Te veel van het goede”:

Projectontwikkelaar Corus heeft een aanvraag ingediend om zes bouwblokken met in totaal 104 appartementen te bouwen op de terreinen aan de Gentse Steenweg en de Veerstraat waar het bedrijf Chalet Center vele jaren ondergebracht was. Buurtbewoners en een aantal Lokerse oppositiepartijen zien dat niet zitten.

» De ene verdedigt het palmares van de regering, de anderen twee eisen een stevige ommezwaai: de drie kandidaat-voorzitters van Open VLD gewogen:

Wij legden de drie kandidaat-voorzitters van Open VLD twaalf stellingen voor. Duidelijker wordt het niet: terwijl waarnemend Open VLD-voorzitter Tom Ongena het palmares van de regeringen met hand en tand verdedigt, eisen zijn uitdagers een stevige ommezwaai.

» West-Vlaamse politie oefent met honden op afgesloten terrein De Lijn: “We stomen ze klaar voor extreme situaties”:

Op een afgesloten terrein van De Lijn in Brugge hield de West-Vlaamse politie woensdag een oefendag met hun patrouille- en drugshonden. Van het zoeken van cash geld en talloze drugs tot bijtoefeningen: de viervoeters werden klaargestoomd voor extreme situaties. En die komen steeds vaker voor. “Collega’s die in het nauw gedreven worden krijgen zuurstof als ze de honden zien”, zegt organisator van dienst Inspecteur Bart Bonne.

» Bart betwist verkeersboete maar kan geen foto van overtreding opvragen: “Er bestaan blijkbaar geen beelden van” :

Hoewel hij in Beringen aan zijn bureau zat, kreeg Bart een boete voor verkeersovertreding in Brussel. Hij betwistte de boete, maar moet toch moet betalen. Kan Bart een foto van de overtreding eisen?

» Inbraak in auto:

Aan de Guido Gezellelaan in Mechelen werd ingebroken in een geparkeerde auto.

» VIDEO. Man United-keeper André Onana steekt zich niet weg en spreekt na blunder: “Dit was een van mijn slechtste wedstrijden”:

In de topper in de Champions League tussen Bayern München en Manchester United kwamen de Duitsers als winnaar uit de bus: 4-3. United-doelman André Onana flaterde en verstopte zich niet. De Kameroener sprak na de match met de aanwezige pers.

» Voorzitter Dieter Debo wil met vrouwen van ION Waregem verder gaan op de ingeslagen weg: “We gaan van iedere wedstrijd een feest maken”:

De vrouwen van ION Waregem moeten zaterdagavond in de eerste wedstrijd van het seizoen meteen vol aan de bak, want tweevoudig landskampioenen Kangoeroes Mechelen zakt af naar De Treffer. “Dit is onmiddellijk serieus”, beseft voorzitter Dieter Debo.

» Provincie fietst fietsostrade Herentals-Balen feestelijk in:

De fietsostrade F105 Herentals-Balen is officieel in gebruik sinds juli, maar zaterdag 23 september wordt de route feestelijk ingehuldigd met een fietskaravaan tussen Herentals en Balen. Iedereen is welkom om aan te sluiten voor de officiële inhuldiging aan het station van Balen.

» Inbraak in eetgelegenheid mislukt:

Inbrekers hebben geprobeerd om in te breken in een eetgelegenheid in de Barelstraat in Bornem.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium