Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» “Dit is de enige stap die Biden kon zetten, hoe moeilijk dat bij hem ondertussen ook ging” :

Wat iedereen zag aankomen, is nu ook gebeurd. Zondag kwam het onvermijdelijke nieuws dat Joe Biden de handdoek in de ring gooit en niet langer kandidaat is voor de presidentsverkiezingen.

» LAMPIE ON TOUR. “Je moet eens kijken wat een zottekot”: achter de schermen bij de slottijdrit met Yves Lampaert :

In ‘Lampie on Tour’ geeft Yves Lampaert (Soudal Quick-Step) ons een exclusieve inkijk tijdens de Tour de France. In de laatste aflevering blikt hij samen met Ilan Van Wilder terug op de Tour, complimenteert hij Mikel Landa en toont hij ons het ‘zottekot’ dat de Tour is.

» Jonas Vingegaard trots op tweede plaats in de Tour de France: “Enkele maanden geleden wist ik nog niet eens of ik ooit nog wel zou fietsen”:

Een derde eindzege in de Tour de France zat er niet in, toch blikt Jonas Vingegaard tevreden terug op de voorbije drie weken. Dat heeft alles te maken met zijn zware valpartij in de Ronde van het Baskenland. “Als je me vier maanden geleden had verteld dat ik tweede zou worden, dan had ik het je niet geloofd.”

» Wereldleiders reageren op terugtrekking Biden: “Respect voor zijn beslissing”:

Niet alleen hooggeplaatste Amerikanen reageren op het nieuws dat Joe Biden een stap terugzet uit de presidentsverkiezingen. Maar ook leiders uit heel de wereld hebben mooie woorden over voor de president van de Verenigde Staten.

» Geen verrassing, wél historisch: hoe moet het verder nu Joe Biden uit de race stapt? :

De druk werd dan toch te groot. 107 dagen voor de verkiezingen kondigt Joe Biden aan alsnog uit de race te stappen. Een verrassing is het niet, historisch wel. Hoe moet het nu verder richting de presidentsverkiezingen? Wordt Kamala Harris zeker zijn opvolger?

» TRANSFERLIVE. KV Mechelen hoopt op Zinho Vanheusden en heeft Noorse winger Dahl bijna beet:

Nu het EK er opzit en het nieuwe voetbalseizoen nadert, draait ook de transfercarrousel op volle toeren. Nieuwsblad Sport begeleidt u deze zomerperiode zoals vertrouwd langs alle transfernieuwtjes. Volg het in deze livefeed op de voet.

» Goed gekend in de sector, daarbuiten blijft hij in de luwte: Belgische ondernemer redt Vlaamse winkels van omgevallen modeketen:

De ondernemer Alain Broekaert neemt negen Vlaamse winkels van de omgevallen modeketen Scotch & Soda over. Wie is de man die goed gekend is in de sector, maar zich daarbuiten discreet opstelt?

» Amerikanen op Tomorrowland over de aankondiging van Biden: “We dachten dat het fake news was”:

Ook op Tomorrowland is het nieuws doorgedrongen dat Joe Biden uit de race richting Witte Huis stapt. Onze reporter liep er twee Amerikanen tegen het lijf, die schrokken van de aankondiging maar er wel hoopvol door gestemd werden.

» Jens Schuermans in tranen: Spelen van mountainbiker aan zijden draadje na breuk in pols :

Olympische Spelen zijn plots onzeker voor mountainbiker Jens Schuermans. De Maasmechelaar liep afgelopen weekend op het BK een breukje in de pols op na een valpartij tussen de finish en het podium. Hij gaat vandaag onder het mes en moet hopen op een mirakel.

» Dag van de lege portemonnees op Tomorrowland: hoeveel spendeerden de bezoekers?:

Drie dagen walhalla, dat komt met een prijskaartje. Hoeveel spendeerden de bezoekers tijdens het eerste weekend van Tomorrowland? “Voor jonge gasten is dit onbetaalbaar.”

» Limburgers in VS reageren met ongeloof en opluchting: “Oef. Amerika heeft geen tachtiger nodig als president” :

“Nee, écht?” De ene gelooft ons niet meteen, wanneer we zondag naar de States bellen om naar reacties van Limburgers over Joe Biden te peilen. De ander zegt dan weer opgelucht: “Oef. de Verenigde Staten hebben geen tachtiger nodig als president.”

» Overdag forensisch kinderpsycholoog, ‘s nachts headliner op Tomorrowland: “Draaien voelt voor mij als therapie geven”:

“Draaien voelt als therapie geven.” Kinderpsychologe Zohra Lkasbi (39) uit Borgerhout begeleidt door de week minderjarige seksuele daders. Daarna mag ze zondagavond Tomorrowland zomaar even gaan afsluiten, als DJ. “Die extremen, ik heb die nodig.”

» Pionier, progressief maar ook meedogenloos: wie is Kamala Harris?:

Gedurende twee decennia klom Kamala Harris naar de top van de Amerikaanse politiek. Haar carrière laat zich samenvatten in een paar woorden: “de eerste vrouw van kleur die”.

» Barack Obama brengt eerbetoon aan “dierbare vriend” Joe Biden, maar spreekt geen expliciete steun uit voor Kamala Harris:

Voormalig Amerikaans president Barack Obama heeft in een reactie het opgenomen voor Joe Biden, die een stap terug zet uit de presidentsverkiezingen. Maar hij spreekt geen expliciete steun uit voor Kamala Harris als een mogelijke nieuwe presidentskandidaat.

» Bart Swings pakt felbevochten Europese titel skeeleren in Oostende:

Op de slotdag van het pistetoernooi in Oostende heeft Bart Swings de Europese titel op de puntenkoers over vijf kilometer gewonnen. Eenvoudig ging dat niet. Swings moest tot het uiterste gaan om titelverdediger Timothy Loubineaud achter zich te houden.

» Amerikanen op Tomorrowland over de aankondiging van Biden: “We dachten dat het fake news was”:

Ook op Tomorrowland is het nieuws doorgedrongen dat Joe Biden uit de race richting Witte Huis stapt. Onze reporter liep er twee Amerikanen tegen het lijf, die schrokken van de aankondiging maar er wel hoopvol door gestemd werden.

» Mama waakt aan zijde van zwaargewonde kinderen na dramatisch ongeluk in Namen: “Haar kinderen hebben haar nu nodig”:

Antwerpenaar Bart Smans en zijn zoontje Mathias zijn de twee dodelijke slachtoffers na het zware ongeval in de buurt van Namen zaterdag. Twee andere kinderen raakten zwaargewond, maar zijn intussen gelukkig buiten levensgevaar. Hun mama waakt nu aan hun zijde in het ziekenhuis. “De verslagenheid is groot.”

» Na twee pv’s draaide Tom Barman met Magnus op Tomorrowland, dankzij Amber Broos: “Fijn, die erkenning van de jonge garde”:

Het kostte Tom Barman (52) en CJ Bolland (53) twee processen-verbaal om op Tomorrowland te geraken. Met Magnus fêteerden ze twintig jaar bestaan, nochtans zes jaar na hun split. “Een comeback? We bespreken het.”

» LIVE Gentse Feesten. Een thuismatch van Isolde en de verjaardag van Urbanus: dag 3 in volle gang:

De Gentse Feesten 2024 zijn vrijdag losgebarsten. De Gentenaars vieren tien dagen en nachten lang het leven, gratis. En iedereen is welkom om mee te vieren. Volg het bij ons in deze LIVE vanop de eerste rij: van de wilde start tot het bittere einde.

» HO Bierbeek verliest eerste oefenmatch tegen Tempo Overijse:

Tempo Overijse haalde het in hun eerste oefenpot met 0-2 via goals van Mba en Delvaulx. Het was op zich een trage wedstrijd met veel kansen aan beide zijden. Het tempo lag deze zaterdagavond traag door drukkende warmte. Het was voor het thuisteam HO Bierbeek nog zoeken en tasten door de vele nieuwkomers en de snelle wedstrijd die er kwam na twee trainingen. Het was ook een faire wedstrijd tussen twee voetballende teams. (svdw)

» Siebe Mortelé op het podium in Leuze-en-Hainaut:

Siebe Mortelé werd zondag derde in de Grand Prix de la Tirelitte voor junioren. De klepper van Wielerploeg De Molenspurters moest in een spurt met drie Florian Delier en Matteo Grypdon laten voorgaan. (tvm)

» Gil D’Heygere derde in Merchtem:

De Brit Taylor Churchill haalde het voor Guillaume Seye (Team Cibel Cebon). Gil D’Heygere (CT Uw Immo Plus-Doltcini Sportswear) eindigde op korte afstand derde voor Rutger Wouters, David Desmecht en Tyler Desmet. (fdg)

» Lucas Jacques wint Ronde van Luik voor Jérôme Baugnies en Tomas De Neve:

De zaterdagrit werd afgelast nadat er vroeg in de wedstrijd een zware valpartij was en er een lange neutralisatie volgde. Zondag werd de rit in Pepinster gewonnen door Victor Van De Putte voor de Noor Peder Antoni Gravas en de Nederlander Lars Oreel. Lucas Jacques wint de Province Cycling Tour voor Jérôme Baugnies (Team Cibel Cebon) , Tomas De Neve (VDM-Trawobo CT) en Thibau Dhooge (Mini Discar CT). Jonas De Schampheleire (Alfasun-Basso Team Flanders) eindigde tiende. (fdg)

» Vlaamse wielerklassiekers worden ook tot en met 2031 uitgezonden op de VRT:

Ook de komende jaren worden de wielerklassiekers uitgezonden op de openbare omroep. De VRT en organisator Flanders Classics sloten een contract af tot en met 2031.

» VIDEO. Tot tranen toe bewogen Remco Evenepoel over “mooi antwoord aan de criticasters”: “Ik ga zeker terugkomen om te proberen winnen”:

Een tweede (tijdrit)zege zat er op de slotdag van de Tour de France niet in voor Remco Evenepoel, maar onze landgenoot mag terugblikken op een meer dan geslaagd debuut in de Tour met een zege, de witte trui en de derde plaats in het eindklassement. “Ik hoop dat het gedaan is met te zeggen dat ik geen grote rondes kan rijden.”

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium