Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Zware keukenbrand richt veel schade aan in gekend restaurant terwijl uitbaters op reis zijn: “Hen gebeld met het slechte nieuws”:

Een zware keukenbrand richtte woensdagavond veel schade aan in de gekende brasserie ‘t Haantje, vlakbij de Ijzertoren in Diksmuide. De gitzwarte rook verspreidde zich in het volledige restaurant, terwijl de keuken zelf uitbrandde. De brand vond plaats terwijl uitbaters Alexander Bertem en Brecht Deceuninck genieten van een deugddoende vakantie in Spanje.

» VIDEO. Zijn sprong was bijna veertig meter verder, maar het telt niet: hoe de poging van schansspringer Ryoyu Kobayashi toch geen wereldrecord opleverde:

Schansspringer Ryoyu Kobayashi heeft woensdag in het IJslandse Hlidarfjall de verste sprong ooit op de schans neergezet. De 27-jarige Kobayashi zette liefst 291 meter op de tabellen.

» Deze échte winkelier stond model voor Christian uit ‘Nonkels’: “Hij is tegelijk knullig, grappig én authentiek”:

“Dag lieve volgertjes van het internet! Christian Van Eden hier.” Terwijl het ‘Nonkels’-personage donderdagavond op Play4 in een golfkarretje door zijn tuincentrum wordt gereden, prijst hij voor zijn Facebook-volgers enkeleleutige nieuwigheden aan. Een échte Vlaamse winkelier inspireerde de makers.

» Inhaalmanoeuvre loopt mis: bestuurder (35) lichtgewond naar ziekenhuis gebracht:

Bij een ongeval op de Steenweg Deinze in Nazareth is een automobilist (35) lichtgewond geraakt. De auto raakte van de weg af.

» Een telefoontje met zware gevolgen: vierdeprovincialer dreigt titel kwijt te spelen na omkoopschandaal, speler riskeert tot 10 jaar (!) schorsing:

Schorsingen van één tot tien jaar voor spelers, secretarissen én bestuursleden. Dat is de strafvordering van de procureur van Voetbal Vlaanderen nadat een speler van vierdeprovincialer Koersel B de doelman van de tegenpartij probeerde om te kopen. Verliest Koersel B nu ook de titel? En is beroep nog mogelijk?

» Inwoners Europawijk en Kouter stapje dichter bij toekomstbestendige wijk:

Intercommunale Leiedal begeleidt typische Vlaamse naoorlogse woonwijken in de regio tot toekomstbestendige woonwijken. Eerder werd de Seizoenwijk in Zwevegem klaargestoomd, deze week werd een participatietraject in de Europa- en Kouterwijk afgerond.

» Twee van de vijf paarden die losgeslagen rondliepen in Londen zijn er erg aan toe:

Twee van de vijf paarden die woensdag los door het centrum van Londen liepen, zijn er erg aan toe. Dat heeft de minister van Defensie bevestigd.

» Jasper Verhamme wil tijdelijk onderkomen in Rekkem uitzwaaien met Europees volleybal: “Een club als Decospan Menen verdient dat”:

Menen speelt vrijdagavond voor de allerlaatste keer in de Ter Steenlandt-sporthal in Rekkem. Inzet is een Europees ticket voor volgend seizoen in de CEV Challenge Cup. Tegenstander Borgworm is wel niet meteen een ploeg die Decospan ligt.

» HET PUNT VAN VAN IMPE. Wij namen het programma van Vlaams Belang onder de loep: “Het is een fata morgana”:

Wat gebeurt er als Vlaams Belang zijn programma zou uitvoeren? Zijn al hun voorstellen wel haalbaar? Dat onderzochten we in onze politieke podcast Het Punt van Van Impe. Conclusie: “Dit is de kern van populisme: je belooft iedereen dat je het gaat regelen. En als dat niet lukt, is het de schuld van een ander.”

» Annabelle (9) raakt gewond in zwembad, mama trekt aan alarmbel: “Had ze daar haar hand gezet, dan was een slagader geraakt”:

Annabelle (9) liep een “horrorwonde” op in het zwembad van Ieper nadat een boordsteen losraakte. Mama Lieselot luidt de alarmbel en ook een andere ouder is bezorgd. “Een zwembad dat open is, moet een veilig zwembad zijn.”

» Uber-concurrent Bolt komt nu ook naar de kust: “Geen toestemming nodig van lokale autoriteiten”:

Uber-concurrent Bolt biedt zijn taxidiensten vanaf nu ook aan in Knokke-Heist, Zeebrugge en Blankenberge. “Een logische stap net voor het hoogseizoen”, klinkt het bij Bolt België. Volgens het bedrijf is daar geen toestemming voor nodig van de lokale autoriteiten.

» Maatregel in strijd tegen massatoerisme in Venetië gaat vandaag in, maar inwoners stellen zich vragen: “Zijn we ermee aan het lachen?”:

In de Italiaanse stad Venetië gaat donderdag een nieuwe maatregel in om massatoerisme tegen te gaan. Dagjestoeristen moeten voortaan een toegangsticket kopen. Maar inwoners stellen zich vragen bij die nieuwe maatregel. “Dit geeft Venetië een slecht imago.”

» Frituur Paula en Sam Gooris kleuren stadsfestival MayDay van socialisten: “We vermoeden dat het dak er snel afgaat”:

Met Frituur Paula, Sam Gooris en lokale deejays kleurt Mayday heel Mechels. Het gratis stadsfestival van de socialisten op woensdag 1 mei is al aan zijn derde editie toe. Vooraf trekken ze met hun rode parade nog door de binnenstad.

» Kurt Boone maakt debuut in Rallye de Wallonie: “Hopelijk blijven we eens gespaard van pech”:

Kurt Boone is dit weekend de enige West-Vlaamse Rally2-piloot aan de start van de Rallye de Wallonie. Na een moeilijk seizoensbegin hoopt de Fiesta-rijder, dit keer opnieuw bijgestaan door de Limburgse Yani Goffart, vooral op een weekend zonder pech.

» Gemeenteraadslid Rita Ceulemans is nieuwe lijsttrekker Vlaams Belang:

Na de overstap van voormalig lijsttrekker Mike Schuurmans naar N-VA ging Vlaams Belang op zoek naar een nieuw kopstuk. Die vonden ze in Rita Ceulemans. Geen onbekende in de Aartselaarse politiek, want Ceulemans zetelde de afgelopen vier jaar in de gemeenteraad.

» Automobilist rijdt voetganger aan: slachtoffer gewond naar ziekenhuis:

Een voetganger is donderdagmorgen aangereden in de Hoogstraat, aan Duizend Vuren, door een automobilist. Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer was even sterk verstoord.

» Vlaamse ‘Eskimopater’ die tientallen kinderen misbruikte op borg vrijgelaten :

De voormalige Vlaamse priester Eric Dejaeger (76) is in Canada op borg vrijgelaten, terwijl hij wacht op een nieuw proces. De man werd in het verleden al veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 jaar voor tientallen feiten van seksueel kindermisbruik.

» Fréderic Miclotte zet BK-programma verder in Rallye de Wallonie: “Je moet hier echt ‘ballen’ hebben, ideaal om te leren dus”:

Hij heeft er bakken ervaring als copiloot en won zelfs de wedstrijd in 2013 aan de zijde van Freddy Loix, maar dit weekend staat Fréderic Miclotte voor het eerst als piloot aan de start van de Rallye de Wallonie. De Skoda-rijder hoopt er zich net als in Sint-Truiden en Tielt opnieuw te tonen vanop de tweede rij.

» Nepalese berggids wil al voor de 29ste (!) keer Mount Everest beklimmen:

De Nepalese alpinist Kami Rita Sherpa, bijgenaamd ‘Everestman’, wil voor de 29ste keer de Mount Everest beklimmen. Slaagt hij daarin, dan breekt de 54-jarige berggids zijn eigen wereldrecord.

» Stanny (39) overlijdt ruim drie weken na zwaar ongeval waarbij ook zijn vriendin zwaargewond raakte: “Hij had een hart van goud”:

Stanny Beelen (39) uit Herk-de-Stad is woensdag in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een ongeval in Donk op paasdag. Zijn vriendin Sarah Warsteit (32) raakte zwaargewond. De benefiet die vrienden voor het koppel organiseren, gaat door.

» NBA. Miami Heat brengt met eerste zege stand weer in evenwicht met titelfavoriet Boston Celtics:

Miami Heat heeft woensdag zijn eerste zege geboekt in de clash tegen Boston Celtics in de eerste ronde van de play-offs in de Eastern Conference in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie NBA. In de TD Garden in Boston haalde The Heat het met 101-111, waardoor de tussenstand met 1-1 weer in evenwicht is.

» Uitvaartzorg Lieve Hemel wil begraafplaats op Linkeroever: “Lange weg om de rustplek van je geliefden te bezoeken”:

Christel van uitvaartzorg Lieve Hemel ijvert voor een begraafplaats op Linkeroever. In de huidige situatie moeten mensen ver om hun nabestaanden te begraven en te bezoeken of zijn een smak geld kwijt om een plekje te bemachtigen in een aangrenzende gemeente.

» Jelle De Beule en Rik Verheye bevestigen: “Ja, er komt een derde seizoen van ‘Nonkels’”:

Jelle De Beule en Rik Verheye hebben goed nieuws voor de fans van ‘Nonkels’. In het Radio2-programma ‘Goeiemorgen morgen’ bevestigden ze woensdag dat er een derde seizoen komt van de serie. “De plannen zijn er”, aldus hoofdrolspeler Jelle. “Zolang we niet in herhaling vallen en het concept niet uitmelken, doen we dat gewoon.”

» Gemeente koopt woning voor realisatie OMA-fietssnelweg:

De gemeente Opwijk koopt een woning met tuin aan de Klei 141 voor 400.000 euro om de realisatie van de OMA-fietsroute mogelijk te maken.

» Zondag Hop-Duatlon in Poperinge voor goede doel:

Zes masterstudenten L.O. en Bewegingswetenschappen aan de Gentse Universiteit organiseren zondag in Poperinge de Hop-Duatlon. Dit in het kader van het vak ‘Sport Event Management’ en ten voordele van het Kinderkankerfonds. Plaats van afspraak is het AlmA Concept, Abeelseweg 232, waar om 9.30 uur gestart wordt. De opdracht luidt: 5 km lopen, 20 km fietsen en 2,5 km lopen. Om 11 uur is er ook een race onder het etiket ‘fun’. (wgo)

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium