Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Tuin van voormalige schrijverswoning wordt cultuurtuin: “Met oog op toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers”:

De tuin van de voormalige woning van priester en dichter Anton Van Wilderode in Moerbeke-Waas krijgt een volledige make-over. Het gemeentebestuur wil er een culturele ontmoetingsruimte van maken.

» Dief wandelt met nieuw paar schoenen naar buiten:

Opvallende diefstal in schoenenwinkel Devolder in Ingelmunster. Een ‘klant’ ruilde zijn oude schoenen in voor nieuwe zonder te betalen.

» Bedenkers van Lunchlocal verkopen hun zaak en zoeken geestesgenoten: “Soms moet je durven springen”:

Lunchlocal is het geesteskind van Cathy Jansens en Sara Van de Gucht. Het duo wil echter een volgende stap zetten in hun professioneel leven. Die stap betekent keuzes maken. Lunchlocal staat daarom in de aanbieding.

» Meer jongeren met eetstoornis sinds coronacrisis:

Sinds de coronacrisis kampen meer jongeren onder de zestien jaar met een eetstoornis. Sterker nog, er is een beperkte groep van zeer jonge tienermeisjes die worstelen met anorexia. Zo ontdekte de Pano-redactie van de VRT.

» Postuum album van Arno komt eind deze week uit:

Zanger Arno is niet meer, maar hij laat na zijn dood toch nog een laatste keer zijn oerklanken en zijn blues weerklinken. Vanaf donderdag 29 september is zijn nieuwe single Take Me Back te horen en op vrijdag 30 september komt zijn postume plaat Opex uit.

» Watervlietenaar wil op 36 uur van Athene naar Sparta lopen: “Quasi onmogelijk”:

De laatste dag van september wordt voor ultraloper Tony Misman uit Watervliet een heel belangrijke dag. Vrijdagochtend gaat hij in Athene van start voor wat beslist de run van zijn leven wordt.

» Herman ‘Marcske Vertongen’ Verbruggen brengt populaire dinoshow naar België: “Ik mag gaan repeteren in Londen”:

Dinosaur World Live. In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië is de theatershow al een hit en nu komt die voor het eerst ook naar ons land. In de krokusvakantie zijn er in Kursaal Oostende vier shows gepland. Verteller van dienst is acteur Herman Verbruggen.

» Politie treft acht transmigranten aan in ruim zeilboot: duo riskeert vier jaar cel voor mensensmokkel:

Een Fransman en een Brit riskeren voor de Brugse strafrechtbank vier jaar cel, waarvan twee met uitstel, en een geldboete van 64.000 euro voor mensensmokkel en bendevorming.

» Fred neemt afscheid van De Scheve Zeven, nieuwe eigenaars heropenen in oktober: “Bruine gezelligheid blijft, kaart en interieur gaan anno 2022”:

Horecabaas Frederik – Fred – Verhasselt neemt komend weekend afscheid van De Scheve Zeven en De Brasserie. Het iconische café gaat dicht voor verbouwingen en heropent op vrijdag 21 oktober met nieuwe eigenaars Maarten Tack en Dominique Willems. De Brasserie, naast de deur, blijft nog even dicht als restaurant, maar kan wel al afgehuurd worden voor kleinschalige events.

» Marie (20) zit in finale Queen of the Models: “Een uitdaging en goed voor mijn zelfvertrouwen”:

Marie Dewolf (20) uit Kluisbergen is finaliste van Queen of the Models. De slotshow vindt plaats op zaterdag 1 oktober in Heist-op-den-Berg.

» Noorderkempen Werkt stelt nieuw logo voor op trefdag:

De Interlokale Vereniging Noorderkempen Werkt organiseerde in GC De Wouwer in Ravels een trefdag met 300 aanwezigen.

» Vrouw zwaargewond na aanrijding met politiecombi, ook partner en twee agenten raken gewond:

Door een zwaar verkeersongeval tussen een politiecombi en personenauto bij Zonnebeke, raakten woensdagnamiddag vier mensen gewond. Een vrouwelijke passagier zou er erg aan toe zijn.

» Woendagse markt opgeschrikt door brand in appartementsblok, bewoners moeten geëvacueerd worden:

Een korte maar hevige brand in een gesloten kelderruimte van het appartementsblok in De Hallepoort aan de Markt van Deinze zorgde woensdagmiddag voor een grote ontplooiing van hulpdiensten. Een deel van de bewoners werd door de toegesnelde brandweer geëvacueerd.

» Alisa werkte 4 jaar bij crèche van Rheia in Hasselt: “Ik moet nog 7.000 euro aan loon krijgen”:

Alisa Hendrikx (25) werd in januari na vier jaar dienst ontslagen bij Beau-fort Hasselt, voor het werd omgedoopt tot Rheia. Ze schetst geen al te fraai beeld van de toenmalige organisatie. “De scherpe betonnen trap binnen is nooit afgewerkt, er waren vaak te weinig begeleiders en ik moet nog steeds 7.000 euro aan achterstallig loon en vakantiegeld krijgen.”

» Gemeentebestuur legt 65-jarigen in de watten:

Met een receptie in cultureel centrum Jan Tervaert rondde het bestuur van Hamme een bijzondere activiteitenweek af voor de 65-jarige inwoners van Hamme en Moerzeke. Op het programma stond onder anderen een interactief bezoek aan de vernieuwde bibliotheek en de nieuwe academie op de Markt. “We zijn opgetogen dat zoveel van onze 65-jarige inwoners deelnamen aan de activiteiten”, stelt schepen van Samenleving en Gezin Ann Verschelden (CD&V). ?

» Mama Astrid wanhopig op zoek naar plekje voor kleine Muze, nu crèche dreigt te sluiten: “We kunnen nergens meer terecht”:

“We willen zo snel mogelijk duidelijkheid over de mogelijke sluiting van het kinderdagverblijf van Rheia in Hasselt.” Dat zegt Astrid De Vos in naam van 26 ongeruste ouderparen. “In andere crèches kunnen we pas ten vroegste vanaf september 2023 terecht.”

» Politie regio Turnhout betaalt feestbussen met geld van verkeersboetes:

Vervoersmaatschappij De Lijn legt tijdens de komende eindejaarsnacht opnieuw feestbussen in om feestvierders veilig te vervoeren. De politiezone regio Turnhout draagt de kosten voor de feestbussen van en naar Turnhout.

» OM vraagt bevestiging van straffen in fraudezaak rond Jaak Gabriëls en co:

In Antwerpen is woensdag het proces in beroep gepleit rond de valse facturen die de liberale partij Verjonging in Bree, van voormalig burgemeester en minister van Staat Jaak Gabriëls, door onder meer de stad Bree liet betalen. Het openbaar ministerie vraagt grotendeels de bevestiging van de straffen die in eerste aanleg werden uitgesproken: boetes tot 8.250 euro, een symbolische schadevergoeding en een rechtsplegingsvergoeding.

» Voka in zee met Propaganda: “Zij weten als de beste hoe verhalen verteld kunnen worden”:

Voka - KvK Vlaams-Brabant heeft een nieuwe sleutelpartnership gesloten met het communicatie-adviesbureau Propaganda. Zij zullen hun expertise rond content marketing delen met de leden door middel van opleidingen of advies. Ook het Vlaams-Brabantse magazine Ondernemers wordt door hen onder handen genomen.

» Intercommunales waarschuwen: minstens 80 euro boete voor wie afval uit wagen gooit:

Tijdens de aankomende zesde Week van de Handhaving ligt de focus op het weggooien van afval uit de wagen. Er wordt meteen beboet: wie betrapt wordt, kijkt aan tegen een boete van minstens 80 euro.

» Dieven slaan raam stuk tijdens vakantie van bewoners: verschillende juwelen gestolen:

Onbekenden hebben tijdens enkele dagen afwezigheid van de bewoners ingebroken in hun woning in de Richard Valvekenstraat in Kessel-Lo.

» Politie arresteert winkeldief:

De Leuvense politie heeft maandagnamiddag een winkeldief kunnen arresteren in de Colruyt in de Lombaertstraat.

» POLL. Ga jij ook minder vaak naar het voetbal kijken in de stadions?:

De Pro League maakt zich zorgen over de dalende toeschouwersaantallen. De verzameling van profclubs zette bij monde van CEO Lorin Parys het punt ook al op de agenda van de algemene vergadering. Ook tv-rechtenhouder Eleven Sports ging al in gesprek met de Pro League. Maar hoe zit het met u, onze lezer? Gaat u ook effectief minder of net meer kijken naar het voetbal in de stadions?

» “Te veel kinderen met honger op de schoolbanken”, dus wil stad gezonde voeding toegankelijk maken voor alle kinderen:

Met het project ‘Schoolmenu’ gaat de stad Vilvoorde de strijd aan tegen honger op school. “Want naast voldoende bewegen is gezonde voeding essentieel voor kinderen.”

» Kabouter Plop brengt duizenden studenten aan het dansen tijdens Student KickOff: “Stap nu rond als een gans!”:

Met onder anderen Camille en Snelle heeft de Student KickOff woensdag tal van grote namen op de affiche. Kabouter Plop gaf er vanaf 13?uur alvast een serieuze lap op. Het Sint-Pietersplein liep vol en deed ‘en masse’ de kabouterdans.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium