Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Charles De Ketelaere in bloedvorm: amper 3 minuten na zijn invalbeurt scoort hij heerlijke goal: “Extra jaar Italië heeft me goed gedaan”:

Charles De Ketelaere stond amper drie minuten op het veld toen hij als invaller de score opende voor Atalanta met een doelpunt waaruit snelheid, kracht en techniek bleek. De Bergamezen wonnen uiteindelijk met 0-2 tegen Lecce en verzekerden zich van een vijfde opeenvolgende deelname aan de Champions League.

» Thomas Detry moet terrein prijsgeven op Players Championship in Louisville:

Met een derde ronde van 70 slagen is Thomas Detry van de vierde naar de tiende plaats gezakt op het Players Championship, de tweede major van het seizoen, die plaatsvindt op de Valhalla golfbaan in het Amerikaanse Louisville, Kentucky.

» Grote operatie van ordediensten in Nieuw-Caledonië:

De Franse ordediensten hebben zondag meer dan 600 gendarmes ingezet om “de controle over de 60 km lange weg tussen hoofdstad Nouméa en de luchthaven volledig terug te krijgen”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken aangekondigd op X. Op zes dagen tijd vielen zes doden bij protesten tegen een kieshervorming.

» VIDEO. Usyk mept Fury tegen het canvas en is onbetwiste wereldkampioen boksen, ‘The Gypsy King’ eist meteen rematch:

De Oekraïner Oleksandr Usyk heeft zaterdag de kamp tegen de Brit Tyson Fury gewonnen. Hij mag zich onbetwiste wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten noemen. De “Ring of Fire”, zoals de kamp genoemd wordt, vond plaats in de uitverkochte Kingdom Arena in de Saoedische hoofdstad Riyad.

» Selena Gomez barst in tranen uit na ovatie van negen minuten in Cannes:

Selena Gomez kon haar tranen niet bedwingen toen zij zaterdag op het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten kreeg. De 31-jarige actrice kreeg het applaus na de première van de film Emilia Pérez, waarin Gomez de hoofdrol vertolkt.

» Levenloos lichaam van tweede Mongoolse alpinist aangetroffen op Mount Everest:

Het levenloze lichaam van een tweede Mongoolse alpinist (31) die nog vermist was op de Mount Everest is aangetroffen. Dat heeft het expeditiebedrijf 8k Expeditions zondag gemeld. Vrijdag was al het levenloze lichaam van een vermiste 53-jarige bergbeklimmer uit Mongolië aangetroffen. Hij was de eerste dode van het hoogseizoen op de Mount Everest.

» Advocaat doet aangifte tegen beoogde Nederlandse premier Plasterk voor valsheid in geschrifte:

De Amsterdamse advocaat Henri Sarolea heeft afgelopen donderdag aangifte gedaan tegen Ronald Plasterk, die in beeld zou zijn om premier te worden in Nederland. De advocaat bevestigt dat na berichtgeving van NRC. Volgens Sarolea heeft de wetenschapper en oud-PvdA-bewindsman zich schuldig gemaakt aan valsheid in geschrifte en overtreding van de Wet op de economische delicten.

» Elf opvarenden vermist nadat vissersboot zinkt nabij Kaap de Goede Hoop:

Elf van de twintig bemanningsleden van een Zuid-Afrikaanse vissersboot zijn vermist nadat hun boot gezonken is op zowat 30 zeemijl van Kaap de Goede Hoop. Dat hebben de reddingsdiensten zaterdag gemeld.

» Geen finale voor Pauline van der Rest in Koningin Elisabethwedstrijd:

Geen finale voor Pauline van der Rest, de enige Belgische deelnemer aan de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. De 19-jarige Brusselse sneuvelt in de halve finale, zo blijkt na de proclamatie zaterdagavond.

» LIVE. Oekraïens leger heeft Russische opmars in Charkov voorlopig kunnen stoppen, zegt president Zelenski:

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne doet Europa en de wereld daveren op zijn grondvesten. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet!

» LIVE. Regenval zet opnieuw heel wat straten onder water in Limburg, overschrijding alarmpeil Winge en Velpe mogelijk:

Getroffen inwoners van Voeren ruimen alles op na de overstromingen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ze houden ook hun hart vast, want er komt nog meer regen aan. Ook in Vlaams-Brabant houden specialisten alles extra in de gaten, wegens kans op kritieke overstromingen langs de rivieren de Winge en de Velpe. Volg hier de laatste ontwikkelingen.

» LIVE. Gantz dreigt noodregering Israël te verlaten zonder plan voor Gaza:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Daknam vierde de Meye en is klaar voor meer:

Het was zaterdagavond al bijzonder druk op het dorpsplein van Daknam waar de Reynaertking opnieuw zorgde voor muziek, volksdans, folklore en.... trappist van het vat tijdens ‘Daknam viert de Meye’ waar door het ontsteken van het ‘lentevuur’ de winter symbolisch uit het land werd gebannen. De avond was meteen ook een geslaagde repetitie voor de jaarlijkse Kunst- en Ambachtenmarkt die op Pinkstermaandag in het hele dorpscentrum doorgaat.

» Guy Steveninck zwaait na 41 jaar af: “Marktkramer wordt duivenmelker”:

In zijn thuishaven verkocht marktslager Guy Steveninck vorige zaterdag zijn allerlaatste gehakt en andere fijne vleeswaren. Na een loopbaan van 41 jaar op de openbare markten trekt de Stekense slager er de stekker uit.

» “Dit is een horrorverhaal. Een film waar je niet in wil terechtkomen”: hoe het mysterie op Tenerife alleen maar groter wordt:

Het verminkte lichaam van de Vlaamse Laura (66) is dan wel teruggevonden op Tenerife, maar haar man Marc (71) blijft na bijna een maand compleet spoorloos. Het mysterie is er alleen maar groter op geworden. Tot frustratie van hun vrienden. “De hoop is voorbij dat we antwoorden krijgen.” Een reconstructie.

» Opnieuw onweersbuien in aantocht met veel neerslag in korte tijd :

Na de forse regenbuien en daaropvolgende overstromingen is er zondag opnieuw onweer op komst. Er kan veel neerslag vallen in korte tijd.

» De nieuwe zaak van Massimo en Antonino is een ode aan hun ‘nonna’ Sofia: “Ze ving me op zoals ik ben”:

Wie naar De Mol gekeken heeft en dacht ‘ik wil ook eens naar Sicilië’ kan alvast een bezoekje brengen aan Nonna Sofia’s in de Hoogstraat. Antonino en Massimo brengen het Italiaanse schiereiland tot leven in Gent met verse pasta en traditionele Siciliaanse dolci.

» Fransman komt naar Gent om laptop uit wagen te stelen: “Ik ben op de dool”:

Een Fransman hangt één jaar celstraf boven het hoofd voor een diefstal uit een wagen. Vrijdag mocht hij het voor de Gentse rechter komen uitleggen.

» Bestuurder verliest controle over het stuur en sterft bij ongeval op E19:

Bij het ongeval van zaterdagavond op de E19 richting Nederland ter hoogte van Brecht is een persoon overleden. Dat bevestigt de federale politie. Het gaat om de bestuurder van een wagen die om een nog onduidelijke oorzaak de controle over het stuur verloor.

» Joost Klein voor het eerst sinds Songfestival weer op het podium:

De Nederlandse artiest Joost Klein staat zondag voor het eerst sinds alle gebeurtenissen tijdens het Eurovisie Songfestival in Zweden weer op het podium. De 26-jarige artiest beklimt op evenementenlocatie het Rutbeek in het Nederlandse Enschede een van de podia van het meerdaagse Freshtival Weekend.

» Onze chef voetbal is er voor de wedstrijd van Anderlecht tegen Club Brugge van overtuigd: “Wie durft, die wint”:

Anderlecht-Club Brugge is nu de Wedstrijd van het Jaar. Misschien wel de enige wedstrijd van het jaar. Als Anderlecht zondag wint en Union doet dat eerder op de dag niet, dan is paars-wit voor de 35ste keer landskampioen.

» De (ervarings)deskundige die mensen met geld wakker wil schudden: “Je kunt een Sportpaleis vullen met baby’s en peuters die in armoede leven”:

Armoedeporno. Zo omschreef hij het tv-programma waarin Natalia en Astrid Coppens van een minder gefortuneerd leven proefden. Tim ’S Jongers (42) heeft dan ook recht van spreken. Hij leefde zelf jarenlang in armoede. Vandaag weegt de Vlaming in Nederland mee op het armoedebeleid. En schopt hij “mensen met geld” een geweten met een boek waar je stil van wordt.

» De dood van haar broer veranderde Vannessa: “Hij was amper 30 en had niets. Een bloedklonter werd hem fataal”:

“Ik ging naar boven en zag mijn broer op zijn buik liggen op bed.” Vannessa Decock probeerde haar broer te redden, maar dat is niet gelukt. Nu wil ze leven.

» Hotel Mama nog populairder dan voorheen en dat komt niet alleen door de extreme vastgoedprijzen:

Hotel Mama was al in trek en werd afgelopen jaar nóg populairder. De gemiddelde Belg blijft nu al tot z’n 26ste in het ouderlijke nest. Experts kijken vooral naar de hoge vastgoedprijzen als verklaring voor deze honkvastheid. Maar er is meer aan de hand.

» Waarom Anderlecht duimt voor Cercle, Club supportert voor Union en die vooral geen gelijkspel in de topper willen:

Anderlecht, Club Brugge en Union: met nog twee speeldagen te gaan, zijn er nog altijd drie titelkandidaten. Waarom hopen twee van de drie titelkandidaten zondag dan toch op een zege van elkaar?

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium