Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Coup de théâtre na seizoensrally: Reynvoet en niet Potty wint spannende strijd :

Niels Reynvoet (Citroën C3 Rally2) heeft uiteindelijk de Sezoensrally gewonnen. Maxime Potty (Citroën C3 Rally2) eindigde als tweede op 3.6 seconden.

» Schoon volk langs de ring voor “gevecht van de eeuw” tussen Fury en Usyk: Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. en Steven Gerrard :

Mooi volk langs de ring voor de clash tussen zwaargewichten Tyson Fury en Oleksandr Usyk in de Saudische hoofdstad Riyad: onder meer Neymar Jr., Steven Gerrard en Cristiano Ronaldo waren erbij. Die laatste zat naast bokser Anthony Joshua.

» Politie arresteert man op verdenking mishandeling Steve Buscemi:

De politie in New York heeft een man opgepakt die ervan wordt verdacht acteur Steve Buscemi op straat te hebben mishandeld. De 50-jarige verdachte zou daarnaast nog iemand mishandeld hebben, meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN.

» Van een uiltje tot de Hulk: Extrema Outdoor waarschuwt voor zes gevaarlijke xtc-pillen:

De organisatie van dancefestival Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren waarschuwt ondertussen al voor zes gevaarlijke xtc-pillen. Vrijdagavond werd de eerste waarschuwing uitgestuurd, zaterdag werden vijf nieuwe pillen aan die waarschuwing toegevoegd. De pillen bevatten een zeer hoge dosis MDMA.

» Kendall Jenner gespot bij optreden ex Bad Bunny:

Kendall Jenner is gezien bij een concert van Bad Bunny in Orlando. Het model werd volgens Us Weekly door fans gesignaleerd terwijl ze met een zwarte capuchon over haar hoofd vanuit de vipruimte mee stond te zingen met de hits van de Puerto Ricaan. Eind 2023 gingen de twee na een jaar daten uit elkaar.

» LIVE. Gantz dreigt noodregering Israël te verlaten zonder plan voor Gaza:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Met dank aan een tv-programma, Niels Albert organiseert maandag in Tremelo eerste jeugdkoers, ook Giel Lejeune tekent present: “Jammer dat ik naast selectie voor Ronde van Vlaanderen viel”:

De juniores en nieuwelingen kunnen op pinkstermaandag aan de slag in Tremelo. Niels Albert organiseert dan met zijn fietswinkel voor de eerste keer een wedstrijd. Met dank aan een tv-programma.

» Door deze vijf redenen werd Voeren zo zwaar getroffen: “Het water kwam van twee kanten”:

Nadat de gemeente al zwaar getroffen was in 2018 en 2021, kreeg Voeren in de nacht van vrijdag op zaterdag te maken met de ergste overstromingen ooit. De verklaring? Heel veel regen en een samenloop van omstandigheden. Wij vonden vijf verklaringen.

» Skibrillen, stortregen en loeiharde Limburgse beats: Dit was dag 2 van Extrema Outdoor:

De twee dag van Extrema Outdoor ging erg zonnig van start, maar namiddag moesten de festivalgangers afrekenen met enkele stortbuien. Dankzij een hoop extra houtschilfers en de opzwepende beats van de dj’s kon het feest ook op dag 2 niet stuk.

» Marco Bizot (ex-Genk) past wegens “zwaarwegende privé-omstandigheden” voor het EK met Nederland:

Doelman Marco Bizot (33, ex-Racing Genk) heeft aan Voetbal International uitgelegd dat hij omwille van “zwaarwegende privé-omstandigheden” past voor het EK voetbal met Nederland. Dat was ook de reden waarom hij afgelopen week ontbrak in de voorselectie, ondanks uitstekende prestaties bij Stade Brest.

» Stevoort loopt onder water op belangrijkste dorpsdag van het jaar:

Net op het moment dat heel Stevoort zich opmaakte voor de Pinksterfeesten of het grootste dorpsevenement van het jaar gingen de hemelsluizen massaal open. Meerdere straten stonden blank. Het water stroomde in enkele huizen binnen en veroorzaakte vooral averij aan het machinepark van doe-het-zelfzaak het Maatwerkhuis.

» Inbraak in Lommel:

Vrijdag even voor 21 uur is in de Doelenstraat een inbraak in een huis ontdekt. Of er iets buit werd gemaakt, is niet medegedeeld. 

» Inbraak in Heppen:

In de Dorpsstraat in Heppen is vrijdag even voor 22 uur een inbraak in een huis vastgesteld. Over of er al dan niet iets werd gestolen, werden geen mededelingen gedaan.

» Oostenrijkse politie arresteert 14-jarig meisje voor plannen terreuraanslag op “ongelovigen”:

Speurders hebben volgens Oostenrijkse media mogelijk een terroristische aanslag van een 14-jarige meisje uit Montenegro verijdeld. De tiener wordt ervan verdacht een mesaanval te willen plegen bij de Jakominiplatz in de stad Graz. Bij een huiszoeking werd onder andere een mes, bijl en kleding in beslag genomen. De aanval zou gericht zijn tegen “ongelovigen”, meldt de Oostenrijkse politie.

» Inbraak in huis in Heusden:

Bij de politie is vrijdag in de namiddag een inbraak in een huis in de Kerkenblookstraat in Heusden gemeld. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt.  

» Zwart, stoer en sexy: dit zijn the best dressed people van Extrema Outdoor :

Zonder twijfel hét best op elkaar afgestemde fashionkoppel van deze editie: Jolan en Sonny uit Maastricht vallen op met hun stoere en sexy kledingkeuze. “Mijn vriendin heeft net een fashionopleiding in Engeland afgerond: fashion communication en styling”, vertelt Sonny. “Ik volg dus haar stylingsadvies op (lacht).” “Vroeger droeg hij skinny jeans”, grinnikt Jolan, “maar nu kleedt hij zich lekker baggy en een beetje oversized. Onze broeken komen van Only. Mijn top is van Zara en die van Sonny van Balenciaga. We dragen accessoires van Prada, Louis Vuitton en Off-White.”

» Geen Olympische Spelen voor 3X3 Belgian Lions: “Eerste dag heeft ons genekt”:

Wat een ontgoocheling voor de 3X3 Belgian Lions op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen. De Belgen verloren de drie poulewedstrijden en mogen definitief een kruis maken over de Olympische Spelen in Parijs. “De eerste dag heeft ons genekt”, zei een zwaar aangeslagen Dennis Donkor.

» Nieuweling raakt gewond bij wielerwedstrijd in Bilzen: fiets wordt ‘meegenomen’:

Tijdens de wielerwedstrijd voor nieuwelingen in Schalbroek gebeurde er tijdens de eerste ronde al een valpartij. De jonge renner uit Bilzen brak waarschijnlijk zijn pols. Even daarna werd zijn fiets gestolen. Op camerabeelden werd de dader herkend en een uur na de wedstrijd was de fiets van 3.000 euro terecht.

» Laatbloeier Dylan Van Impe (32) uit Merksem pakt allereerste zege: “Ik heb het gehad met rock-and-roll, drank en drugs”:

Verbazing alom toen de vrijwel onbekende Dylan Van Impe (32, Vetrapo B-Close Cycling Team) in Booischot snelle mannen als de Australiër Jamie Coles en zegekoning Rutger Wouters over de knie legde en zo zijn allereerste zege boekte. “Ik heb het gehad met rock-and-roll, drank en drugs”, klonk het achteraf verrassend uit de mond van een overgelukkige laatbloeier.

» VIDEO. Joyhauser is opnieuw dé Limburgse trots op Extrema: “Chapeau voor het publiek hier”:

Ook dit jaar ontbreken de mannen van Joyhauser niet op de affiche van Extrema Outdoor. Het Bilzense dj-duo is niet meer weg te denken van het festival aan de Plas. “Toch blijft het elke keer opnieuw een geweldige ervaring om hier te draaien.”

» Schoolfeest met Circus Picolini: alle kinderen van VBS Mariagaarde zijn ware artiesten:

Wat een origineel schoolfeest zaterdag aan de Oude Molenstraat! De kleuters en lagere schoolkinderen van vrije basisschool Mariagaarde in Westmalle zorgden samen met de échte artiesten van Circus Picolini voor twee fantastische voorstellingen. Ze deden dat in een grote blauwe circustent in de wei tegenover de school.

» Burgerbegroting Krottegem afgesloten met wandeling langsheen gerealiseerde projecten:

Zaterdagochtend werd het project ‘Burgerbegroting in Krottegem’ feestelijk afgesloten met een rondgang langsheen de verschillende verwezenlijkingen en een receptie. De voorbije twee jaar kregen de bewoners van de Roeselaarse wijk 200.000 euro om te investeren in een beter Krottegem.

» LIVE. Regenval zet opnieuw heel wat straten onder water in Limburg, overschrijding alarmpeil Winge en Velpe mogelijk:

Getroffen inwoners van Voeren ruimen alles op na de overstromingen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ze houden ook hun hart vast, want er komt nog meer regen aan. Ook in Vlaams-Brabant houden specialisten alles extra in de gaten, wegens kans op kritieke overstromingen langs de rivieren de Winge en de Velpe. Volg hier de laatste ontwikkelingen.

» Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op bewakingsvideo:

Sean ‘Diddy’ Combs zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op beveiligingsbeelden uit 2016, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er naar aanleiding van de beelden geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse Vanity Fair.

» Nieuwe plensbui treft vooral West-Limburg en delen van Hasselt, inwoners schieten mekaar te hulp:

Zaterdagavond heeft Limburg opnieuw zijn portie waterellende gehad. Delen van Lummen en Hasselt stonden helemaal blank. Of er ook water in de huizen raakten, was zaterdagavond onduidelijk. De hulpdiensten waren druk in de weer om de mensen te helpen.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium