Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Maxime Potty wint spannende Sezoensrally:

Maxime Potty (Citroën C3 Rally2) heeft zaterdagavond de Sezoensrally gewonnen. Potty haalde het na een intens duel van Niels Reynvoet (Citroën C3 Rally2) die tweede werd op 1.4 seconden. Bastien Rouard (Hyundai i20 N Rally2) finishte als derde.

» Laatbloeier Dylan Van Impe (32) uit Merksem pakt allereerste zege: “Ik heb het gehad met rock-and-roll, drank en drugs”:

Verbazing alom toen de vrijwel onbekende Dylan Van Impe (32, Vetrapo B-Close Cycling Team) in Booischot snelle mannen als de Australiër Jamie Coles en zegekoning Rutger Wouters over de knie legde en zo zijn allereerste zege boekte. “Ik heb het gehad met rock-and-roll, drank en drugs”, klonk het achteraf verrassend uit de mond van een overgelukkige laatbloeier.

» Burgerbegroting Krottegem afgesloten met wandeling langsheen gerealiseerde projecten:

Zaterdagochtend werd het project ‘Burgerbegroting in Krottegem’ feestelijk afgesloten met een rondgang langsheen de verschillende verwezenlijkingen en een receptie. De voorbije twee jaar kregen de bewoners van de Roeselaarse wijk 200.000 euro om te investeren in een beter Krottegem.

» LIVE. Regenval zet opnieuw heel wat straten onder water in Limburg, overschrijding alarmpeil Winge en Velpe mogelijk:

Getroffen inwoners van Voeren ruimen alles op na de overstromingen in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ze houden ook hun hart vast, want er komt nog meer regen aan. Ook in Vlaams-Brabant houden specialisten alles extra in de gaten, wegens kans op kritieke overstromingen langs de rivieren de Winge en de Velpe. Volg hier de laatste ontwikkelingen.

» Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op bewakingsvideo:

Sean ‘Diddy’ Combs zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op beveiligingsbeelden uit 2016, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er naar aanleiding van de beelden geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse Vanity Fair.

» Nieuwe plensbui treft vooral West-Limburg en delen van Hasselt:

Zaterdagavond heeft Limburg opnieuw zijn portie waterellende gehad. Delen van Lummen en Hasselt stonden helemaal blank. Of er ook water in de huizen raakten, was zaterdagavond onduidelijk. De hulpdiensten waren druk in de weer om de mensen te helpen.

» KV Mechelen wint voor de vierde keer dit seizoen van Westerlo:

Opnieuw geen punten voor Westerlo tegen boeman KV Mechelen. In vier confrontaties met Malinois dit seizoen beten de Kemphanen telkens in het zand. Bafdili voor de rust en comebackkid Belghali in de tweede helft bezorgden de bezoekers een 0-2-zege.

» Zwart, stoer en sexy: dit zijn the best dressed people van Extrema Outdoor :

Zonder twijfel hét best op elkaar afgestemde fashionkoppel van deze editie: Jolan en Sonny uit Maastricht vallen op met hun stoere en sexy kledingkeuze. “Mijn vriendin heeft net een fashionopleiding in Engeland afgerond: fashion communication en styling”, vertelt Sonny. “Ik volg dus haar stylingsadvies op (lacht).” “Vroeger droeg hij skinny jeans”, grinnikt Jolan, “maar nu kleedt hij zich lekker baggy en een beetje oversized. Onze broeken komen van Only. Mijn top is van Zara en die van Sonny van Balenciaga. We dragen accessoires van Prada, Louis Vuitton en Off-White.”

» Charles De Ketelaere in bloedvorm: amper 3 minuten na zijn invalbeurt scoort hij heerlijke goal :

Charles De Ketelaere stond amper drie minuten op het veld toen hij als invaller de score opende voor Atalanta met een doelpunt waaruit kracht en techniek bleek.

» Erfgoedschip Libération vaart van Leopoldsburg naar Massenhoven voor Waterdays komend weekend:

De Libération arriveerde zaterdag al in de jachthaven van VVW-Kempen in Massenhoven voor de Waterdays komend weekend.

» Filippo Ganna geeft statement af richting Olympische tijdrit: “Pas na de Giro concentreer ik me op Parijs”:

Pippo Ganna (30) zit weer op zijn troon. Het tijdritmonster is helemaal terug. Dat belooft voor de Olympische Spelen waar hij het begin augustus opneemt tegen Remco Evenepoel en Wout van Aert. Die zijn bij deze gewaarschuwd dat ze niet alleen met Joshua Tarling moeten rekening houden voor eremetaal.

» Merksemnaar Dylan Van Impe pakt eerste zege, thuisrijder Jarno Bellens grote smaakmaker: “Ik heb me getoond en genoten”:

Jarno Bellens was voor eigen volk als bezieler van een lange vlucht met negen renners de grote smaakmaker, maar moest uiteindelijk vrede nemen met een 8ste plaats in de door Merksemnaar Dylan Van Impe gewonnen wedstrijd voor Elite 2 en U23 van de Booischotse Pedaalridders. “Ik heb me getoond en daar genoot ik van”, aldus de renner van Heist-Zonderschot.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Invaller De Ketelaere scoort in zege van Atalanta, Leverkusen sluit seizoen af zonder nederlaag:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» Hein en Valerie vragen aandacht voor zoon met autisme: “Het is een voortdurend rouwproces”:

“Eerst was het mijn tocht, maar uiteindelijk is het onze tocht geworden.” In de podcast ‘Tot aan de maan en terug’ fietste Bilzenaar Hein Wijffels (44) van Milaan naar Genk. Samen met zijn vrouw Valerie Beaudoux (41) wil hij aandacht vragen voor autisme, de beperking van hun zoon Louis-Henri (12).

» Tadej Pogacar moet heel eentonige recuperatiemaaltijd naar binnen spelen na indrukwekkende tijdrit: “Echt gourmet”:

Een roze trui heeft zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Net voor de persconferentie in Desenzano del Garda, nam Tadej Pogacar (25) al enkele happen van zijn recuperatiemaaltijd. Die was vrij eentonig.

» Jente Hauttekeete toont zich met persoonlijk record discuswerpen klaar voor EK in Rome:

Jente Hauttekeete heeft op het Kampioenschap van Vlaanderen atletiek in Kortrijk zijn persoonlijk record in het discuswerpen stevig bijgesteld. Hij ging van 40m86 naar 42m68.

» Bart De Wever en Viktor Verhulst openen de Sinksenfoor: “Dit is echt grellig”:

De Sinksenfoor vindt dit jaar alweer voor de negende keer plaats op Spoor Oost. Zaterdag werd die feestelijk geopend door burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Viktor Verhulst, in 2024 de peter van de foor. Samen testten ze enkele van de meer dan 150 attracties uit.

» LIVESTREAM. Volg hier de Antwerp Port Epic met Arnaud De Lie en Biniam Girmay:

Scoort Arnaud De Lie een hattrick? Na winst vorige week Tro-Bro Léon en Circuit de Wallonie jaagt de herboren kopman van Lotto Dstny zondag in de Antwerp Port Epic op zijn derde overwinning op rij. Of hij daar in slaagt, kan u zondag exclusief live en integraal bekijken in een livestream op de site en in de app van het Nieuwsblad.

» Swiatek wint titanenduel tegen Sabalenka, pakt derde eindzege in Rome en is klaar voor Roland Garros :

Nummer een van de wereld Iga Swiatek heeft zich verzekerd van de eindzege op het WTA 1.000-toernooi in Rome. De 22-jarige Poolse versloeg in de finale in de Italiaanse hoofdstad de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA 2) in twee sets (6-2 en 6-3).

» Matthias Schoenaerts speelt Johnny Hallyday in biopic ‘Que je t’aime’:

Dit jaar nog starten de opnames van de langverwachte biopic over de in 2017 overleden Johnny Hallyday. Niemand minder dan onze landgenoot Matthias Schoenaerts kruipt in de huid van de Frans-Belgische rocker. Dat is in de marge van het 77ste filmfestival van Cannes bevestigd.

» Yellow Tigers openen European Golden League-campagne met 3-1-zege tegen Spanje, Red Dragons verliezen:

De Belgische volleybalvrouwen (FIVB 14) zijn in het Zweedse Lund hun campagne in de European Golden League begonnen met een 3-1-overwinning tegen Spanje (FIVB 31). De setstanden waren 28-30, 25-16, 25-18 en 25-16. De Belgische vrouwen hebben zo het maximum van drie punten na een wedstrijd. De Red Lions verloren dan weer van Kroatië.

» Lucas Coenen pakt pole in Frankrijk, Liam Everts van tweede naar vierde plaats teruggezet wegens negeren gele vlag:

Lucas Coenen start zondag op poleposition in de Grote Prijs van Frankrijk. De Husqvarna-rijder reed van start tot finish op kop in de kwalificatierace van de MX2. Liam Everts finishte tweede, maar werd twee plaatsen achteruitgezet wegens het niet respecteren van de gele vlag.

» LIVE. Israëlisch leger treft lichaam ontvoerde Ron Benjamin (53) aan in Gaza:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» VIDEO. Koen Casteels krijgt pakkend afscheid bij Wolfsburg: “Ik kan alleen maar dank u zeggen voor de voorbije 9 jaar” :

Koen Casteels werd voor zijn 275ste en laatste wedstrijd voor Wolfsburg gehuldigd en kreeg een pakkend afscheid. De Belgische doelman stond er sinds augustus 2015 onder de lat, maar verlengde zijn aflopende contract niet en gaat op zijn 31ste op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onder meer Anderlecht is geïnteresseerd mocht Kasper Schmeichel niet blijven.

» Voormalige tv-presentatrice bevestigt relatie met ex-man koningin Camilla:

De Britse voormalige tv-presentatrice Anne Robinson bevestigt dat ze een relatie heeft met Andrew Parker Bowles, de ex-man van de huidige koningin.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium